Ο ΛΥΚΟΣ Η ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΕ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ
 
ΜΕΤΡΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΑΒΟΗΤΑ (ΜΟΕ) ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΝΑΤΟ.
 
ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΖΗΤΑΕΙ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΑ ΜΟΕ 
 
ΤΑ ΜΟΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ FIR ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. 
 
ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕΣΩ ΝΑΤΟ ΝΕΑ ΕΠΑΥΞΗΜΕΝΑ ΤΟΙΑΥΤΑ..  
 
ΑΥΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΠΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΉΤΑΝ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ. 
 
ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΝΑΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ. ΑΠΛΩΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΡΕΟΤΥΠΑ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ Γ.Γ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΟΛΤΕΝΜΠΕΡΓΚ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ: 
"ΒΡΕΣΤΕ ΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ" 
 
ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΥΚΛΟ ΤΕΤΟΙΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΥΚΟ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΠΡΟΒΙΑ ΑΜΝΟΥ ΝΑ ΣΥΜΒΙΩΣΟΥΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΤΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟ ΤΟΥΡΚΟ; 
 
ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ  
19/4/21
 
*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης
Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών 

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια