Άργος Ορεστικό: Μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας τα ραντεβού στα ΚΕΠ

Τα ΚΕΠ του Δήμου Άργους Ορεστικού ενημερώνουν τους πολίτες ότι πλέον, μέσω της πλατφόρμας https://rantevou.kep.gov.gr μπορούν να κλείνουν άμεσα και με ακρίβεια ραντεβού, για να επισκεφτούν το ΚΕΠ που τους εξυπηρετεί.

Η πλατφόρμα αξιοποιεί τις υπηρεσίες του Κέντρου Διαλειτουργικότητας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης. Η είσοδος γίνεται με κωδικούς Taxisnet. Για τη νόμιμη μετάβαση στο ΚΕΠ, μετά την οριστικοποίηση του ραντεβού, ο ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα εκτύπωσης των στοιχείων ραντεβού ή και της παραλαβής του σχετικού αποδεικτικού με e-mail, εφόσον έχει συμπληρωθεί το αντίστοιχο πεδίο.

Σύμφωνα με τα μέτρα που είναι σε ισχύ λόγω της πανδημίας, το ωράριο λειτουργίας των ΚΕΠ είναι 07.30-15.00. Η επίσκεψη γίνεται μόνο κατόπιν ραντεβού και αφορά στο σύνολο των υπηρεσιών που παρέχονται από τα ΚΕΠ.

Για τους πολίτες οι οποίοι επιθυμούν να κλείσουν ραντεβού χωρίς να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα, υπάρχει η δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας με το κατάστημα της επιλογής τους.


από ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια