ΒΑΡΙΑ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑ ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

 
από το κανάλι Angelo Karageorgos 
 
Όταν όλα είναι μια προσομοίωση τότε προφανώς δεν υπάρχει και κάτι που δεν επιτρέπεται. Οπότε ταξιδεύοντας στη “λογική” του κόσμου αυτού διακρίναμε πως είναι υποχρεωτικό να μεταλλαχθείς και να διακινδυνεύσεις τη ζωή σου την ίδια στιγμή που βλέπουμε καθημερινά ανθρώπους να φεύγουν από τη ζωή έχοντας υπακούσει σε αυτές τις επιβολές. Αλλά φυσικά αυτή δεν είναι η μοναδική απειλή καθώς πλέον βλέπουμε ένα σύστημα καλοστημένο στην κατεύθυνση να οδηγήσει με κάθε τρόπο σε αυτό το αποτέλεσμα.
 
Ταυτόχρονα οι αλάνθαστοι κάνουν λάθη αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παραμένουν αλάνθαστοι ανεξαρτήτως αν έχουν ιδέα τι διαταγές εκτελούν και τι εξήγηση να δώσουν όταν μας τα ξαναλένε όλα ανάποδα. Οπότε πλέον έχει εγκαταλειφθεί η ιδέα των εγκλεισμών και παρατηρούμε το απόλυτο ξεμπρόστιασμα σε όλο τον κόσμο με την αστυνομία να προσπαθεί παντού να διασπάσει τους ανθρώπους που ειρηνικά συνέρχονται στην αναγεννημένη φύση. Από κάτι τέτοια θα προσπαθήσουν ποταπά πάλι να συγκεντρώσουν δικαιολογίες για τον ιό που θα θεριεύει συμπτωματικά παράλληλα με τις παραλαβές εκείνων εκεί των ψευτοτεστ.
 
Μπας και μαζί με τις μαζορέτες στα εμβολιαστικά κέντρα και τους μουσικούς πείσουν κανένα κορόιδο παραπάνω να τους εμπιστευθεί να παρέμβουν στο γονιδίωμα του. Όμως ενώ μας προστατεύουν αποκλειστικά από τον ιό, δεν μας ενημερώνουν τι έγινε τελικά με την άμπωτη, μήπως ξεκίνησε καινούρια κατ’ευθείαν μετά την προηγούμενη και τα νερά πήγαν ακόμα χαμηλότερα; Είναι τόσο αδιάφορο αυτό το μήνυμα της φύσης που βλέπουμε και σε άλλα μέρη του κόσμου; Παρόλ’ αυτά η πραγματική πορεία της Αλήθειας και της Ζωής είναι μπροστά μας, με την προϋπόθεση ότι θα τη διαβούν μόνο όσοι είναι τόσο καθαροί όσο ένα παιδί… 
 
Την νέα εκπομπή του Αγγελου μπορείτε να δείτε και στον ιστότοπό του ΕΔΩ 
 
Επίσης ο Αγγελος ανέβασε κι ένα μικρό τρέιλερ της εκπομπής του στο νεοταξικό Youtube ΕΔΩ

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια