Ξεκίνησε ο τουρκικός εμφύλιος - Ισλαμιστές: ''Το Ισραήλ πίσω από τους ναυάρχους''


Η Τουρκία βρίσκεται πλέον σε ''περιδίνηση'', με τους ισλαμιστές του AKP να ''βγάζουν'' τα μαχαίρια και να υπόσχονται εκδίκηση και με τους υποστηριχτές των ναυάρχων να ετοιμάζουν αντίποινα. 

Μία κατάσταση που δείχνει να οδηγεί την Τουρκία στο απόλυτο χάος. Η χώρα ήταν είναι και θα είναι και σε επιφυλακή, καθώς θα πρέπει να περιμένουμε κάποια αντίδραση του Ερντογάν και στο Αιγαίο. Ταυτόχρονα θα προσπαθήσει να στηρίξει την Ουκρανία όσο μπορεί, για να στρέψει το βλέμμα της κοινής γνώμης. 

Ο σύμβουλος του Ερντογάν, Ι. Καραγιούλ, με άρθρο του, δείχνει ποια θα είναι η επόμενη ημέρα. 

''Αυτοί οι ναύαρχοι, εξέδωσαν ένα μανιφέστο κατά της Τουρκίας. Στοχεύουν κατά της εθνικής ακεραιότητας. Αυτοί οι άνθρωποι, ανέλαβαν δράση για να θέσουν την Τουρκία υπό την αιγίδα των ΗΠΑ για άλλη μια φορά. Θέλουν να  καταστρέψουν την Τουρκία, μας θέλουν υπό τον έλεγχο της ΕΕ.

''Οι σημερινές στιγμές, θυμίζουν την εποχή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Όπως και τότε, έτσι και τώρα, θέλουν να διαλύσουν την χώρα μας. Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι υπάρχει ένα τεράστιο σχέδιο κατά της χώρας μας. Οι ναύαρχοι πήραν εντολές από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ. Το Ισραήλ είχε σχεδιάσει και στο παρελθόν πραξικοπήματα κατά της χώρας μας. 
 
Οι ναύαρχοι, δεν εξέδωσαν καμία δήλωση υποστήριξης στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας στο Ιράκ και τη Συρία. Δεν εξέδωσαν καμία δήλωση εναντίον εκείνων που έχτισαν πολεμικό μέτωπο εναντίον της Τουρκίας στη βόρεια Συρία.Έδρασαν όπως οι ΗΠΑ στη Συρία και το Ιράκ, όπως η Γαλλία στη Μεσόγειο, όπως η Ελλάδα στο Αιγαίο και όπως το Ισραήλ στη Μέση Ανατολή. Εγκατέλειψαν την Τουρκία σε όλους αυτούς τους αγώνες.

Υπάρχει μια ολοκληρωτική επίθεση. Υπάρχει μια επίθεση που προέρχεται από τη Συρία, από το Ιράκ, από τη Μεσόγειο και από το Αιγαίο.Υπάρχουν ακόμα εκείνοι που προωθούν τα παλιά σχέδια'', αναφέρει ο Καραγιούλ.  

Τι αναφέρουν συνεργάτες και φίλοι των ναυάρχων  

Ο συνταξιούχος και στέλεχος της χωροφυλακής, Συνταγματάρχης Μουσταφά Μόντσελ, δήλωσε στην ανάρτησή του στο Twitter:

''Δεν θα ξεχάσουμε. Δηλώνω ότι στηρίζω τους ναύαρχους Gürdeniz, Sağdıç, Kezek, τους οποίους ήξερα από τη φυλακή, των οποίων ο πατριωτισμός δεν τίθεται υπό αμφισβήτηση! Το κυβερνών κόμμα, η FETO, η Akşener, ο Perinçek, ο Davutoğlu και ο Babacan βρίσκονται στο ίδιο μέτωπο, δεν θα ξεχάσουμε την προδοσία! 

Τι αναφέρει ο Mehmet Ali Çelebi: 

"Ντροπή σε σας! Κοιτάξτε τη μεταχείριση των ανθρώπων που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους για την ασφάλεια αυτού του έθνους. Ήταν ήρωες όταν μίλησαν για την Γαλάζια Πατρίδα και έγιναν προδότες όταν μίλησαν για το Μοντρέ!'' Ανδρέας Μουντζουρούλιας

* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

από STERGIOG

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια