Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΙΔΙΚΩΝ

Γράφει η Λέττα Καλαμαρά
 
Η ΑΝΕΥΘΥΝΗ με Νόμο για τις επιστημονικές απόψεις της κα Παπαευαγγέλου ενώπιον των Υπουργών της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, Κικίλια και διορισμένου Χαρδαλιά, προέβη σε ένα αντισυνταγματικό ρατσισμό εναντίον των μη εμβολιασμένων πολιτών της Ελλάδας, της ισονομίας και των ελευθεριών τους. 
 
Για ένα εμβόλιο που η εταιρεία κατασκευής τους δεν έχει καμία ευθύνη, το Κράτος "ποιεί τη νύσσα" και ο πολίτης εμβολιάζεται με προσωποποιημένο ραντεβού, η ειδικός κα Παπαευαγγέλου σήμερα Μεγάλη Τετάρτη του Χριστού, προαναγγέλλει το εμβόλιο ως κριτήριο διαχωρισμού των Ελλήνων. Το προαναγγέλλει ως κριτήριο απόλαυσης μεγαλύτερης ελευθερίας για την κατηγορία των εμβολιασμένων στο εγγύς μέλλον.
 
Η κατάργηση κάθε είδους ελευθερίας και δικαιώματος επιλογής ενός εμβολιασμού, η πλήρη αποποίηση ευθυνών του Κράτους και η τιμωρία του μη εμβολιασμού, αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση της δημοκρατίας από τις περιόδους της Χούντας και της κατοχής των Γερμανών. 
 
Ενώ προκλητικά η Επιτροπή Ειδικών εισηγείται και ο Υπουργός αποφασίζει πολιτικά τη συνέχιση χρήσης μάσκας σε όλους τους εξωτερικούς χώρους για όλους τους πολίτες σε αντίθεση με άλλα όμορα Κράτη μαζί με την απαράδεκτη αποστολή SMS για την έξοδο από την οικία κάθε πολίτη, χωρίς καμία δημοσιευμένη επιστημονική μελέτη και με απόκρυψη των πρακτικών της Επιτροπής, η βαρβαρότητα εναντίον των Ελλήνων συνεχίζεται και στοχοποιείται το ιατρικό απόρρητό τους. 
 
Θα μας πεί η κ. Παπαευαγγέλου εκ μέρους της Επιτροπής των ΑΝΕΥΘΥΝΩΝ Ειδικών και ο Υπουργός Υγείας της Ελλάδας, επιστημονικά και πολιτικά επιτέλους γιατί στη Βουλγαρία οι πολίτες κυκλοφορούν ελεύθερα χωρίς διακρίσεις και χωρίς μάσκες στους εξωτερικούς χώρους, χωρίς τα κρούσματα COVID-19 να αυξάνονται εδώ και καιρό; 
 
Σε ποιο Σύνταγμα της Ελλάδας και του υπόλοιπου κόσμου αναγράφεται ότι ο μη υποχρεωτικός εμβολιασμός από το Κράτος αποτελεί κριτήριο ελευθεριών, κύριε Μητσοτάκη και λοιπά ΠΙΟΝΙΑ εξουσίας που κωφεύεται στα λόγια της ΑΝΕΥΘΥΝΗΣ Ειδικού της ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΗΣ Δημοκρατίας μας, κύριε Κικίλια; Αν είναι τόσο ασφαλής και αναγκαίος ο εμβολιασμός γιατί το Κράτος δεν αναλαμβάνει την ευθύνη εμβολιασμού και την μετακυλίει στον πολίτη και την ατομική ευθύνη κρατώντας μία ανεξέλεγκτη εξουσία; 
 
Αναλάβετε τις ευθύνες των εμβολίων ως Κράτος και ως Επιτροπή Ειδικών και μετά απλοί πολίτες να εξαγγείλετε κατάργηση των δημοκρατικών ελευθεριών. 
 
Ντροπή να ξαναζούμε τον ευγονισμό και την ιδεολογία διαχωρισμού πολιτών και ελευθεριών του Ράιχ στον 21ο αιώνα. 
 
Ο κ.Μητσοτάκης οφείλει να τοποθετηθεί άμεσα  
- αν οι μη εμβολιασμένοι είναι πολίτες β' κατηγορίας,  
- αν υιοθετεί αυτό το διαχωρισμό ελευθεριών και  
- αν οι Έλληνες πολίτες δεν είναι ίσοι μεταξύ τους στην απόλαυση των ελευθεριών τους. 
 
Ο κ. Μητσοτάκης να βγάλει τη μάσκα του Δημίου της Ελλάδας εις όφελος της Μαντάμ "Ο"... 
 
Ο Έλληνας και ο άνθρωπος ξανασταυρώνεται με την ιδεολογία του διαχωρισμού. 
 
Δηλώσεις κα Παπαευαγγέλου ενώπιον Υπουργών Μητσοτάκη 28/4/2021 (11':10'') 
...Και φυσικά ο εμβολιασμός προσφέρει ελευθερία και αποτελεί το σημαντικότερο όπλο για τον έλεγχο της πανδημίας.  
Είναι προφανές ότι μέσα στους επόμενους μήνες το καλοκαίρι και καθώς ένα μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού της χώρας μας θα έχει ολοκληρώσει τον εμβολιασμό του, όσοι επέλεξαν να εμβολιαστούν θα απολαμβάνουν μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων εντός και εκτός Ελλάδας, συμμετοχή σε περισσότερες και διαφορετικούς επιδημιολογικού χαρακτήρα δραστηριότητες... 
 
Αξιοπιστία Κυβέρνησης Μητσοτάκη 
 
28/4/2021, 09.43: Παπαθανάσης, αναπλ.ΥΠΑΝ,  
Δεν θα χρειάζεται το μήνυμα SMS για την εστίαση!  
 
28/4/2021, 14.47: Κικίλιας, Υπουργός Υγείας  
Όχι μήνυμα SMS για την εστίαση!  
 
28/4/2021,15.31: Χαρδαλιάς, Υπουργός Πολιτικής Προστασίας 
Τα SMS παραμένουν!  
 
Κυβέρνηση αλαλούμ, ΑΝΕΥΘΥΝΗ διά νόμου για όλα όσα επιβάλει ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
 

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια