Πτολεμαΐδα: Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα τένις για παιδιά 11 και 12 ετών

Μεγάλο αθλητικό γεγονός θεωρείται η διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος τένις για αγόρια και κορίτσια 11 και 12 ετών που θα φιλοξενηθεί  το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου στον Όμιλο Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας με τη συμμετοχή 19 χώρων, και μέχρι στιγμής έχουν εγγραφεί 94 αγόρια και 56 κορίτσια.

Οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση θα περάσουν από διάφορα στάδια και η επιλογή τους θα κριθεί από τα αποτελέσματα που έχουν φέρει έως σήμερα, επειδή οι αγώνες βαθμολογούνται, και μετά τον έλεγχο από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Αντισφαίρισης η επιτροπή θα καταλήξει σε 56 κορίτσια και αντίστοιχο αριθμό αγοριών. Η έναρξη των αγώνων έχει προσδιοριστεί για τις 12 Ιουνίου. Την επόμενη ημέρα θα γίνουν οι προκριματικοί αγώνες, για να ακολουθήσει από τις 14 έως τις 17 το κυρίως μέρος της διοργάνωσης και στις 18 Ιουνίου ο τελικός αγώνας.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας, Πέτρο Τσιάρα, πρόκειται για διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών που θα δώσει τη δυνατότητα στον κόσμο της Πτολεμαΐδας να απολαύσει αγωνιστικά και τενιστικά τους «αυριανούς Τσιτσιπάδες», θα δώσει ώθηση στο άθλημα, θα αποφέρει οικονομικά οφέλη στην περιοχή, ενώ ήδη καταγράφονται οι πρώτες κρατήσεις στα ξενοδοχεία της περιοχής. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα tennis Europe διοργανώνονται μόνο σε δύο πόλεις της Ελλάδας  την Πτολεμαΐδα και την Πάτρα. Δήλωση συμμετοχών στο πρωτάθλημα γίνεται δεκτή μέχρι τις 18 Μαΐου.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

www.ertnews.grαπό ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια