Ψήφισμα 2361 του Συμβουλίου της Ευρώπης. Ο εμβολιασμός για τον Covid-19 ΔΕΝ είναι υποχρεωτικός! (οι νεοταξίτες στην Ελλάδα ετοιμάζονται να παραβούν ακόμα και τα όσα θεσπίζει η νεοταξική Ευρωπ. Ενωση!!!!)

Συμβούλιο της Ευρώπης 
 
Κοινοβουλευτική Συνέλευση
Εμβόλια Covid-19: ηθικά, νομικά και πρακτικά ζητήματα
 
Ψήφισμα 2361 (2021)  
 
7.3.1 Διασφαλίζει ότι οι πολίτες ενημερώνονται ότι ο εμβολιασμός ΔΕΝ είναι υποχρεωτικός και ότι κανείς δεν πιέζεται πολιτικά, κοινωνικά ή με άλλο τρόπο να εμβολιαστεί, εάν δεν το επιθυμεί.  
 
7.3.2 Διασφαλίζει ότι κανείς δεν υφίσταται διακρίσεις για το ότι δεν έχει εμβολιαστεί, λόγω πιθανών κινδύνων για την υγεία ή επειδή δεν θέλει να εμβολιαστεί.  
 
 
7.5.2 χρησιμοποιεί πιστοποιητικά εμβολιασμού ΜΟΝΟ για τον καθορισμένο σκοπό παρακολούθησης της αποτελεσματικότητας του εμβολίου, των πιθανών παρενεργειών και των ανεπιθύμητων ενεργειών.  
 
Συγγραφέας: Κοινοβουλευτική Συνέλευση  
 
Προέλευση Συζήτηση της συνέλευσης στις 27 Ιανουαρίου 2021 (5η συνεδρίαση) (βλ . Έγγρ. 15212, έκθεση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, Υγείας και Βιώσιμης Ανάπτυξης, εισηγήτρια: κα Jennifer De Temmerman). Κείμενο που εγκρίθηκε από τη Συνέλευση στις 27 Ιανουαρίου 2021 (5η συνεδρίαση).  
 
=====================  
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Μην ξεχνάτε τα λόγια του Αγίου Παϊσίου....
Θα είναι ευγενικοί και θα παριστάνουν τους πολιτισμένους και τους δημοκράτες και θα λένε ότι όλα είναι προαιρετικά... 

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια