Κοζάνη: Στον ανακριτή οι δύο κατηγορούμενοι για την δολοφονία του 53χρονου από τον Κρόκο

Την πόρτα της ανακρίτριας πέρασε πριν λίγο ο 51χρονος και η 48χρονη, οι οποίοι κατηγορούνται για τη δολοφονία ενός 53χρονου κάτοικου του Κρόκου.

Ο 51χρονος άντρας, ο οποίος διατηρούσε προσωπικές σχέσεις με το θύμα, αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ενώ η 48χρονη, την κατηγορία της συνέργειας σε ανθρωποκτονία, κάτι που η ίδια αρνείται.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, προηγήθηκε διαπληκτισμός για προσωπικές διαφορές μεταξύ του 51χρονου φερόμενου ως δράστη, με το θύμα, παρουσία της 48χρονης, κατά τη διάρκεια του οποίου τραυματίστηκε θανάσιμα με αιχμηρό αντικείμενο ο 53χρονος.

Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκε, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκε το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε για την τέλεση της πράξης.

Καθοριστικό ρόλο στην εξιχνίαση της όλης υπόθεσης ήταν και το πόρισμα της νεκροψίας και νεκροτομής στη σορό του θύματος, καθώς σύμφωνα, με τον ιατροδικαστή υπήρχε τραύμα, δίπλα από τον θώρακα, από αιχμηρό αντικείμενο, το οποίο τελικά αποδείχτηκε και θανατηφόρο.

Η εξιχνίαση του εγκλήματος έγινε από το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών Κοζάνης, ενώ οι φερόμενοι ως δράστες συνελήφθησαν κατά τις βραδινές ώρες της Μ. Παρασκευής.


από ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια