Δήμος Κοζάνης: Ξεκινούν οι παρεμβάσεις στις Κοινότητες των Δημοτικών Ενοτήτων Κοζάνης και Αιανής

Υπεγράφησαν οι συμβάσεις για την έναρξη των παρεμβάσεων στις Κοινότητες των Δημοτικών Ενοτήτων Κοζάνης και Αιανής, από τον δήμαρχο Κοζάνης, Λάζαρο Μαλούτα, και τους αναδόχους των έργων, την Παρασκευή 7 Μαΐου. Στη διαδικασία παρέστη και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Βαγγέλης Σημανδράκος.

Οι συμβάσεις αφορούν την κατασκευή, ανακατασκευή και επισκευή πεζοδρομίων, δρόμων καθώς και κοινόχρηστων χώρων των Κοινοτήτων των Δημοτικών Ενοτήτων Κοζάνης και Αιανής, ανάλογα με τις ανάγκες συντήρησης που ήδη υπάρχουν και θα προκύψουν στη διάρκεια των συμβάσεων.

Όσον αφορά την πρώτη σύμβαση και τη Δημοτική Ενότητα Κοζάνης,  ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 280.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%), με τη συμβατική δαπάνη να είναι 173.600 ευρώ  (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%). Στο πλαίσιο των εργασιών της συγκεκριμένης σύμβασης θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης σε όλες τις Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Κοζάνης πλην της πόλης της Κοζάνης.

Η δεύτερη σύμβαση αφορά εργασίες συντήρησης και σημειακές παρεμβάσεις σε όλες τις Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Αιανής. Ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 120.000 ευρώ, ενώ η συμβατική δαπάνη είναι 76.800 ευρώ.

Η χρηματοδότηση των δύο παραπάνω συμβάσεων είναι από τη ΣΑΤΑ.

www.ertnews.grαπό ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια