Πτολεμαΐδα: Η Ιατροδικαστική έκθεση θα φωτίσει τα αίτια της οικογενειακής τραγωδίας

Aπαντήσεις στις συνθήκες της οικογενειακής τραγωδίας που συγκλόνισε την Πτολεμαΐδα, όταν ένας 55χρονος σκότωσε τη μητέρα του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε αναμένεται να δώσει το πόρισμα της Ιατροδικαστικής Έκθεσης  πιθανότατα σήμερα.

Τις τελευταίες ημέρες η κόρη και η αδελφή των θυμάτων που διαμένει στην Αθήνα  προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί τους χωρίς αποτέλεσμα, ανησύχησε, και ζήτησε από συγγενικό της πρόσωπο να μεταβεί στο διαμέρισμα, πολυκατοικία επί της Οδού Κοροξένης 3, για να δει  τι συμβαίνει.

Το πρωί της Δευτέρας (χθες) ο θείος της μαζί με την Αστυνομία, την οποία ενημέρωσαν ένοικοι της πολυκατοικίας γιατί από το διαμέρισμα έβγαινε έντονη δυσοσμία, έσπασαν την πόρτα και το παράθυρο και όταν μπήκαν μέσα βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα.

Η 75χρονη γυναίκα, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, ήταν νεκρή σε ένα κρεβάτι, στο χώλ βρήκαν νεκρό τον γιό της και  κοντά την καραμπίνα του. Άνδρες από την Ασφάλεια Εορδαίας και από τη Σήμανση Κοζάνης έκαναν έρευνες στο χώρο ενώ λίγο  αργότερα  μετέφεραν τις σορούς στη Θεσσαλονίκη για νεκροψία- νεκροτομή.

Εικάζεται ότι το έγκλημα συντελέστηκε πριν από τρείς ημέρες αν και για τον ακριβή χρόνο θα αποφανθεί η Ιατροδικαστική έρευνα. Όπως ανέφεραν γείτονες ο 55χρονος  αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα αν και δεν είχε προκαλέσει ποτέ προβλήματα με τη συμπεριφορά του.

Απορίας άξιον, όπως σχολιάστηκε από τον κόσμο που συγκεντρώθηκε χθες εκεί,  είναι το γεγονός ότι κανείς από τους ενοίκους της πολυκατοικίας δεν άκουσε τους πυροβολισμούς έτσι ώστε να κινητοποιήσει την Αστυνομία έγκαιρα όπως και δεν προβλημάτισε κανέναν ότι το διαμέρισμα παρέμενε κλειστό.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

www.ertnews.grαπό ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια