ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΓΙΑΤΡΕΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΙΟ ΠΟΥ ΕΛΑΤΤΩΣΕ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ

από το κανάλι Angelo Karageorgos

Ο ρυθμός είναι τόσο ξέφρενος πλέον που ανα πάσα στιγμή βλέπουμε εν παραλλήλω τον παραλογισμό της ατζέντας να ξεδιπλώνεται ευθαρσώς. ´Ηρθε η ώρα λοιπόν οι ειδικοί του εξωτερικού να μας γνωστοποιήσουν πως μοιραία η πολυπόθητη ανοσια της αγέλης αποτελεί λιγότερο ασφαλή πόθο κι από χίμαιρα διότι οι μεταλλάξεις φαίνεται πως είναι λίγο πιο γρήγορες από τα αν μη τι άλλο τσακάλια ειδικούς που θα μας κοπανάνε τα εμβόλια αρειμανίως ούτως ώστε κάποτε να τις καταποντίσουμε ενώ ακόμα υπάρχουν αρκετοί αρνητές όπως και μικρά παιδιά που έχουν μείνει αμετάλλαχτα.

Τα δυο τελευταία φυσικά αναμένουν να τα εξαλείψουν άμεσα, το πρώτο με την υποχρεωτικότητα και το δεύτερο με τις ταχύτατες δήθεν εγκρίσεις ανάγκης για μικρές ηλικίες. Μάλιστα μας γνωστοποιούν ότι τα μεγαλύτερα παιδιά σκοπεύουν να τα μπολιάσουν το καλοκαίρι με τα πολύ μικρά σύντομα να ακολουθούν μιας και οι “έρευνες” είναι ήδη υπό εξέλιξη. Και παράλληλα με αυτό βλέπουμε πως με αντισυνταγματικές ΚΥΑ ενθαρρύνουν τους διευθυντες να εφαρμόσουν βασανισμό στα σχολεία υποσχόμενοι ότι θα τυπώσουν χρήμα και γι’αυτούς για τα δικάστικά έξοδα που αναμένονται να χρειαστούν οπότε μιλήσαμε και για κάποιες ενδεχόμενες λύσεις.

Επίσης σε σχέση με τα εμβόλια αρχίζει και συζητίεται όλο και περισσότερο το θέμα του “shedding” δηλαδή της περίπτωση κάποιος μη εμβολιασμένος να κολλήσει κάτι από κάποιον εμβολιασμένο και είδαμε στοιχεία από τις ίδιες τις έρευνες της Pfizer. Aλλά μέσα σε όλα αυτά αναρωτιέμαι πώς αλλιώς θα μπορούσε να επιβιώσει μέσα σε αυτό το χείμαρρο πληροφορίας και διαρκών συναισθηματικών προκλησεων ένας άνθρωπος αν δεν έχει παρατηρήσει καλά τον εαυτό του και να έχει εξοικειωθεί με τον τρόπο που λειτουργεί η ψυχοσύνθεση του.

Μπορείτε να δείτε ητν εκπομπή του Αγγελου και στον ιστότοπό του ΕΔΩ

Επίσης ο Αγγελος ανέβασε στο νεοταξικό youtube μια περίληψη ΕΔΩ


από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια