Εσπευσμένα στη Τρίπολη, Ακάρ, Φιντάν & Τούρκος Α/ΓΕΕΘΑ - Ετοιμάζει νέα πρόκληση η Άγκυρα

Τουρκική αντιπροσωπεία στη Λιβύη


Ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατηγός Γιασάρ Γκιουλέρ και ο αρχηγός της ΜΙΤ Χακάν Φιντάν, πραγματοποίησαν ταξίδι-''αστραπή'' στην πρωτεύουσα της Λιβύης στη Τρίπολη.Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, προβλέπεται η συζήτηση διμερών σχέσεων και η ανταλλαγή απόψεων για περιφερειακά θέματα. 


Ο Χουλούσι Ακάρ, υπουργός Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας, δήλωσε την Κυριακή ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις θα συνεχίσουν τον «αγώνα» εντός και εκτός της χώρας, ειδικά στη Λιβύη, στο Αζερμπαϊτζάν, στο Αφγανιστάν, στο Κοσσυφοπέδιο και στο Σουδάν.

Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο Σπούτνικ, ο Χούλουσι Ακάρ είπε σε ομιλία του κατά την επίσκεψή του στην τουρκική στρατιωτική βάση στο βόρειο Ιράκ, συνοδευόμενος από τον αρχηγό του προσωπικού και τον διοικητή των δυνάμεων του εδάφους: Τα δικαιώματά μας και τα συμφέροντά μας, είναι από τη μία πλευρά, και θα υποστηρίξουμε τους φίλους και τους αδελφούς μας στις δίκαιες αιτίες τους, από την άλλη. "


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

από STERGIOG

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια