Ένα, δύο, τρία, κι άλλη κωμωδία!

Ο Χρυσοχοΐδης έδωσε στοιχεία στη Δικαιοσύνη για να καταπολεμηθεί το οργανωμένο έγκλημα. Καλέ, γιατί γελάτε; Είναι σοβαρή η είδηση!
 
Από τον Παναγιώτη Λιάκο
 
Γεγονός 1: Πρέπει να μας έχουν για ντιπ καταντίπ χαϊβάνια. Οι ψηφοθήρες μάς αντιμετωπίζουν λες και είμαστε υβρίδια μπαμπουίνων με λαχανίδες, που έχουν νοημοσύνη αμοιβάδας. 
 
Γεγονός 2: Οι κατά καιρούς εκλογικές αναμετρήσεις και η εν γένει συμπεριφορά τμήματος των ψηφοφόρων τείνουν να επιβεβαιώνουν την υπόθεση των ψηφοθηρών. 
 
Γεγονός 3: Ακόμα κι αν έχουν δίκιο, οι θεατρικές παραστάσεις που δίνει ο εξουσιαστικός θίασος της μπανανίας του Κουλιστάν δεν προκαλούν κλάμα, ούτε βγάζουν γέλιο. Μόνο έναν έντονο εμετούλη σού προσφέρουν. 
 
Παράδειγμα των ανωτέρω, η είδηση που μετέδωσε το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων: «Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης επισκέφθηκε σήμερα τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Β. Πλιώτα, προκειμένου να συζητήσει το θέμα του οργανωμένου εγκλήματος. […] Λόγω των απανωτών γεγονότων τον τελευταίο καιρό, με εκτελέσεις συμβολαίων θανάτων και επιθέσεις στον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος, ο κ. Χρυσοχοΐδης ζήτησε, εκτός των άλλων, από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Β. Πλιώτα την ενίσχυση της συνεργασίας με τις κατά τόπους Εισαγγελίες και την αξιολόγηση όλων των υποθέσεων με τρόπο ορθολογικότερο και εξατομικευμένα, ώστε να μπορούν να αντιμετωπιστούν πιο αποτελεσματικά». 
 
Σε ελεύθερη απόδοση, αυτό σημαίνει τα εξής: «Εμείς νομοθετούμε, εσείς ρίχνετε τα κατακάθια και τους φονιάδες στα μαλακά, εφαρμόζοντας τους αντικοινωνικούς νόμους μας. Αμφότεροι παίρνουμε κάτι μισθάρες… να, ίσα με το μπόι μπασκετμπολίστα του ΝΒΑ, και έχουμε και φρουρές που πληρώνουν οι ψηφοφόροι και δεν πολυμασάμε από εγκληματικότητα. Επειδή, όμως, τώρα οι διασταυρώσεις μπαμπουίνων με λαχανίδες, που έχουν νοημοσύνη αμοιβάδας, έχουν θορυβηθεί, διότι σε εγκληματικότητα μοιάζουμε (και είμεθα) κάτι ανάμεσα σε Ονδούρα και Κολομβία, πρέπει να δείξουμε και οι δύο έργο. Γι’ αυτό, ας κάνουμε ακόμα ένα σόου, μπας και τσιμπήσουν τα κορόιδα και συνεχίσουν να μας ταΐζουν μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα». 
 
Λοιπόν, αυτά για σήμερα. Όσοι έχετε ακόμη δουλειά δουλέψτε με ταχύτητα, ακρίβεια, φαντασία και φανατισμό για να έχει μπερντέ ο δημόσιος κορβανάς να πληρώνει τους βουλευτές, τους υπουργούς, τους γραφειοκράτες και τους δικαστές. Άντε, ντε, τι περιμένετε; 
 

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια