Η ασέβεια της κυβέρνησης προς τα Θεία δεν έχει τελειωμό

Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής
του Θωμά και της Μαίρης
Ελάχιστος Xριστιανός Ορθόδοξος
Οικονομολόγος- Διεθνολόγος, αρθρογράφος
ΜSc Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Τουρισμού και Πολιτισμού, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Πρώην Μέλος του Πανελληνίου Τομέα Τουρισμού της ΝΔ 

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάει πλέον η αντιχριστιανικη κυβέρνηση της ΝΔ!Δεν θα υποδεχτούμε το Άγιο Φως
με τιμές αρχηγού κράτους όπως συνέβαινε τόσα χρόνια μην αποδίδοντας τη δέουσα τιμή!
Από την άλλη μεριά ύποπτη είναι η στάση της Ιεραρχίας που δεν αντιδρά και που κωφευει συνεχώς!! Δυστυχώς η κατρακύλα της κυβέρνησης δεν έχει τελειωμό! Κερδίζει δικαιωματικά τον χαρακτηρισμό του προβατοσχημου λύκου η κυβέρνηση της ΝΔ! Καθότι ο ΣΥΡΙΖΑ από καιρό ήταν γνωστός για τις αντιχριστιανικες του θέσεις καθότι πλειάδα στελεχών του και ο αρχηγός του δήλωναν αθεοι! Εν αντιθέσει με τα στελέχη της ΝΔ που ήρθε στην εξουσία ως υπερασπιστής των θρησκευτικών ιδανικών! Είναι ξεκάθαρος πλέον ο αντιχριστιανικος και αντεθνικός της ρόλος και είναι φανερό ότι δρα ως εντολοδόχος αλλότριων κέντρων εξουσίας που έχουν σκοπό να εφαρμόσουν την ατζέντα 2030 προωθώντας την παγκόσμια διακυβέρνηση και την πανθρησκεια μελλοντικά!

Eνα στάδιο προς το στόχο τους αυτό είναι η αποχριστιανοποίηση των λαών! Καλή Ανάσταση να έχουμε με υγεία, Θεία ευλογία και φώτιση! Ένα είναι σίγουρο, παρά τα σκοτεινά σχέδια μερικών τελικός νικητής θα είναι ο Χριστός!

Υ. Γ. Το παρόν άρθρο το αφιερώνω στoν τριαδικό Θεό (Πατήρ, Υιός και Άγιο Πνεύμα), στην μνήμη της Υπεραγίας Θεοτόκου, των Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, του Αποστόλου Παύλου, Πέτρου, Ματθία και Θωμά, των δώδεκα Αποστόλων, των προφητών Ηλία, Ιωήλ, Eνώχ, Ησαΐα, των Αγίων του Θεού Λαζάρου, Ιωσήφ του Μνήστωρος, Ιωάννη του Προδρόμου, Ιωσήφ του Ησυχαστή, Πάντων, Φανουρίου, Κυπριανού, Ιουστίνης, Νικηφόρου του Λεπρού, Πορφυρίου, Παϊσίου, Αγάπης, Υπομονής, Ευσταθίου, Αμφιλοχίου Μακρή, Παμμεγίστων Ταξιαρχών, Θεοφάνη του Παρθενομαρτυρα, Θεοφάνη επισκόπου Κύπρου, Θεοφάνη επισκόπου Σολεα, Θεοφάνη του Έγκλειστου του Ρώσου, Ιωάννη του Ρώσου, Ιωάννη του Θεολόγου, Γρηγορίου του Ναζιανζηνου, Θεοφάνη του ομολογητη, Θεοφάνη του ομολογητη του Κουκιλαριου, Ακακίου, Βατά, Φιλοσόφου, Σάββα, Μαρίας της Μεθυμοπουλας, Μαρίας της Μαγδαληνής, Μαύρου, Αφρικανου, Ταμάρας, Μακαρίου, του Ιερομαρτυρα Μητροπολίτη Κιέβου, Ζωσιμά εκ Γεωργίας, στη μνήμη του πρόσφατα εκλιπόντος πατέρα μου Θωμά, των κάτωθι αποθανουσών και αποθανόντων γιαγιάδων μου Φανής Μακρυγιάννη (δασκάλα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης) και Στυλιανής Γκατζή, των παππούδων μου Βασιλείου Γκατζή (αναπήρου στον ελληνοϊταλικό πόλεμο 1940-1941), Βασιλείου Μακρυγιάννη (συμμετείχε στην εθνική αντίσταση με ένα από τα ένοπλα σώματα του ΕΔΕΣ του στρατηγού Ναπολέοντα Ζέρβα), των προπαππούδων μου Ιωάννη Γκατζή (αποθανόντα στην μάχη μεταξύ ελληνικών και βουλγαρικών δυνάμεων στο Κιλκίς-Λαχανά τον Ιούνιο του 1913), Δημητρίου Γκατζή, Σπυρίδωνος Μακρυγιάννη, Αθανασίου Σάββα και Θωμά, των προγιαγιάδων μου Μαρίας Μακρυγιάννη, Βασιλικής Σάββα, Ευανθίας Γκατζή και Φωτεινής, της νονάς μου Ελβίρας και του νονού μου Νικολάου, πάππου προς πάππου, καθώς και των κεκοιμημένων προγόνων και συγγενών μου, καθώς του πνευματικού μου πατέρα Αρχιμανδρίτη Στεφάνου Παπαθανασίου και του ιερέα Σεραφείμ Δημοπουλου.


από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια