Π. Αρκουμανέας από την Κοζάνη: Ανοίγει σύντομα η πύλη εισόδου στην Κρυσταλλοπηγή

Η εξαιρετική συνεργασία του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) με τους φορείς της Δυτικής Μακεδονίας επιβεβαιώθηκε και κατά τις συναντήσεις εργασίας, που είχε ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ κ. Παναγιώτης Αρκουμανέας στην Κοζάνη.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα θέματα και επισημάνθηκε η αναγκαιότητα επιτάχυνσης των εμβολισμών με την παράλληλη αύξηση των τεστ στην περιοχή με στοχευμένους και μαζικούς ελέγχους.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ανοίγει σύντομα η πύλη εισόδου στην Κρυσταλλοπηγή με μόνιμο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ

Στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο κ. Αρκουμανέας με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιο Κασαπίδη, βρέθηκε το ζήτημα της ασφαλούς έλευσης των εργατών γης στην περιοχή. Για το σκοπό αυτό πρόκειται να εγκατασταθεί μόνιμο εργαστήριο του ΕΟΔΥ στην Κρυσταλλοπηγή- πύλη εισόδου στη Δυτική Μακεδονία- στο αμέσως επόμενο διάστημα, όπως προανήγγειλε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ.

Την ίδια ώρα, βελτιώνεται η επιδημιολογική εικόνα στην ΠΕ Κοζάνη, με τις εισαγωγές στα νοσοκομεία να εμφανίζουν μια ήπια μείωση. Ωστόσο ο κ. Αρκουμανέας δεν παρέλειψε να απευθύνει για μία ακόμη φορά έκκληση προς τους πολίτες για πιστή τήρηση των μέτρων.

ΕΡΤ Κοζάνης- Σύνταξη: Δέσποινα Αμαραντίδου

 

 

www.ertnews.grαπό ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια