Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Της Λέττας Καλαμαρά 
 
Η απόδοση της Κυβέρνησης Μητσοτάκη στο μέσο της τετραετίας του, όπως αποτυπώνεται στο δημόσιο χρέος, στο ΑΕΠ της Ελλάδας και στην αναιμική ανάπτυξη, είναι τραγική. Δεν υπήρξε στη σύγχρονη πολιτική ιστορία μεγαλύτερη πολιτική διάψευση και περιφρόνηση της εντολής του λαού στις κάλπες από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη.
 
Ο κ.Μητσοτάκης εκλέχθηκε, διαδεχόμενος τον επίσης αποτυχημένο και ομοϊδεάτη στη γερμανική συνταγή διακυβέρνησης αποικιών Τσίπρα, για την άσκηση εξουσίας του οποίου αποκαλύπτονται στις μέρες μας γεγονότα που ομοιάζουν σε παρακρατική λειτουργία. Όχι τυχαία σήμερα, ο κ.Τσίπρας αποτελεί το σημαντικότερο πολιτικό στήριγμα στο κ.Μητσοτάκη σε βαθμό παρεξηγήσεως καθόσον με την απειλή επανόδου του στην εξουσία δημιουργεί ένα πολιτικό αδιέξοδο και έκτρωμα που καθιστά την αποκαρδιωτική διακυβέρνηση Μητσοτάκη να αποτελεί πολιτικό μονοπώλιο. 
 
Συνεργάτες των Γερμανών και οι δύο και πιστοί ακόλουθοι της εξωτερικής πολιτικής της εις βάρος της Ελλάδας και των πλουτοπαραγωγικών πηγών της, υπηρετούν τη Γερμανία και όχι τον ελληνικό λαό μειώνοντας το βιοτικό επίπεδο του. Πρεσβεύουν τις σκοτεινές δυνάμεις που ευαγγελίζονται την Ελλάδα ως πράσινη αποικία μία σάπιας νομενκλατούρας, που έχει βασανίζει και έχει κουράσει το λαό, ενώ φέρνει καταστρεπτικά αποτελέσματα καθίζησης της οικονομίας μας. 
 
Ειρωνικός ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέναντι στο λαό του εργάζεται εναντίον και του τουρισμού έχοντας επιβάλλει ανούσια δρακόντεια μέτρα για τον COVID-19 που αποθαρρύνουν κάθε επίδοξο επισκέπτη. Ποιος τουρίστας και η οικογένειά του θα έρθει, κ. Μητσοτάκη, και θα πληρώσει από το εισόδημα του για να κυκλοφορεί στους δρόμους μόνος με μάσκες, να γευματίζει χωρίς μουσική και πολλά άλλα; Φυσικά και θα προτιμήσει ελεύθερους προορισμούς σε γειτονικές και άλλες μεσογειακές χώρες που θα του παρέχουν πιο ανθρώπινες και ανέξοδες συνθήκες χαλάρωσης για τον ίδιο και την οικογένειά του. 
 
Η αποτυχία των αρίστων Μητσοτάκη δεν ευθύνεται τόσο στους ίδιους που έχουν περγαμηνές σπουδών και εργασίας ενίοτε, ενώ ελάχιστοι από αυτούς και την εμπιστοσύνη του λαού μέσω της ψήφου του. Απλά το κεφάλι βρωμάει στο Μαξίμου και την Αυλή του που μετατρέπει κάθε προσπάθεια άξιων Υπουργών και στελεχών σε σπαρτάρισμα χωρίς ουσία. 
 
Ο κ.Μητσοτάκης δεν προχωράει τον EastMed, ξεπουλάει τη δημόσια περιουσία στα ΕΛΠΕ, ενταφιάζει την Αμφίπολη, προσκυνάει στην Ανατολή και παρέχει στους Έλληνες το όραμα της παγκόσμιας καλλιέργειας φαρμακευτικής κάνναβης διά πάσαν νόσο. Διατηρώντας άκαπνες τις Ένοπλες Δυνάμεις λειτουργεί ως κρατικός dealer για εξοπλιστικές μπίζνες αμφιλεγόμενης αξίας και πασχίζει να διατηρηθεί στην εξουσία εις βάρος του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων και της εθνικής οικονομικής ισχύος μας. 
 
Το τέλος του θα είναι όπως κάθε άλλου συνεργάτη των Γερμανών σε κάθε πόλεμο. Ασφαλώς στο τέλος αυτός και η Αυλή του θα αλλάξουν στρατόπεδο περνώντας στην όχθη του νικητή, θυμίζοντας τη γειτονική Τουρκία στο Β'ΠΠ. Άδικα ονειρεύεται και εργάζεται για την ολοκληρωτική καταστροφή της Ελλάδας. Η Ελλάδα θα ζήσει και θα μεγαλουργήσει μειώνοντας το δημόσιο χρέος της, εκτοξεύοντας το ΑΕΠ της και πετυχαίνοντας εκρηκτική ανάπτυξη μόλις το κεφάλι της εξουσίας ξεβρωμίσει, η Δικαιοσύνη λειτουργήσει σύμφωνα με το περί κοινού δικαίου αίσθημα απόδοσης δικαιοσύνης και τήρησης του δημοσίου συμφέροντος και ο λαός δυναμώσει τη φωνή του δημοκρατικά. 
 
Η Ελλάδα των τριών ηπείρων και των πέντε θαλασσών πέρα από τα εθνικά ευρωπαϊκά σύνορα αναζητώντας ρίζες του ελληνισμού είναι η μόνη διέξοδος νίκης. Θα πέσουν οι μάσκες της εξουσίας Μητσοτάκη που κρύβεται πίσω από τη συστημική τρομοκράτηση της κοινής γνώμης και την αποποίηση ευθυνών ακόμα και για ιατρικές πράξεις εις βάρος ανηλίκων.  
 
Ήδη ακούγονται οι σειρήνες του Μονάχου για το δυσώδες πολιτικό κεφάλι της Α. Μέρκελ. Άδικα πασχίζει η Μαντάμ "Ο" με την απονενοημένη πράξη της. Η ελευθερία των Ελλήνων ορίστηκε στη Παναγία των Παρισίων και δεν χρειάζεται να αλλάξει το DNA της για να βγουν στο φως οι Έλληνες και η ανθρωπότητα. Η Ακρόπολη δεν καλύπτεται από το φερετζέ του ξεπλυμένου life style όσο και να προσπαθεί με τα πειθήνια ανθελληνικά όργανα της ως άλλη Μέδουσα. 
Όσοι πιστοί και γενναίοι ας ακολουθήσουν στο δρόμο της ΝΙΚΗΣ.
 

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια