Παπαχαραλάμπους: Τα σχόλια για τα κιλά της Παπαρίζου είναι η βάση της σεξουαλικής κακοποίησης

Πως σχολιάζει η ηθοποιός τα κακεντρεχή σχόλια αναφορικά με την εμφάνιση της τραγουδίστριας

Η Έλενα Παπαρίζου, στο πλαίσιο του «Rock The Roof», ενός θεαματικού πάρτι που έγινε σε ταράτσες του Ρότερνταμ, προσέφερε ένα εντυπωσιακό θέαμα μαγεύοντας το κοινό

Δεκαέξι χρόνια μετά την πρώτη νίκη της Ελλάδας στο θεσμό, η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε στον μεγάλο τελικό της φετινής Eurovision στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας προκαλώντας συγκίνηση.

Ωστόσο δεν έλειψαν τα κακαντρεχή σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφορικά με την εμφάνιση της, η οποία σύμφωνα με ορισμένους χρήστες έχει αλλάξει σημαντικά από τότε.

Στα κακόβουλα σχόλια αυτά που επικράτησαν ιδιαίτερα προσβάλλοντας αναίτια την καλλιτέχνη, αναφέρθηκε και η ηθοποιός Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους με ανάρτηση της στο Facebook.

Όπως σημειώνει η ηθοποιός, «τα σχόλια για τα κιλά είναι η βάση της σεξουαλικής κακοποίησης».

Αναλυτικά η ανάρτηση της ηθοποιού:

«Το να σχολιάζει κάποιος την Έλενα Παπαριζου για τα κιλά της (αν είναι δυνατόν), και οποια Ελενα Παπαριζου, είναι η βάση της σεξουαλικης κακοποίησης. Συγνώμη αλλά αυτό είναι.
Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε!»source https://medlabgr.blogspot.com/2021/05/papacharalampous-ta-cholia-gia-ta-kila-tis-paparizou-einai-i-basi-tis-sexoualikis-kakopoiisis.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια