Νέα «λίστα Πέτσα» ετοιμάζει η κυβέρνηση – Μοιράζουν πολλά εκατομμύρια ευρώ σε ‘φίλους’ καναλάρχες και μιντιάρχες, για να πείσουν τους πολίτες να πάνε και να εμβολιαστούν!


Σε νέα διαφημιστική καμπάνια πολλών εκατομμυρίων τα οποία πρόκειται να διοχετευτούν σε «ημέτερα» ΜΜΕ προετοιμάζει αυτές τις ημέρες σύμφωνα με πληροφορίες η κυβέρνηση.

Όπως αναφέρεται η προβολή της νέας καμπάνιας θα ξεκινήσει να προβάλλεται στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ και τηλεόραση κατά πάσα πιθανότητα από την επόμενη εβδομάδα.

Aυτά για να πειστεί ο κόσμος να πάει να εμβολιαστεί, καθώς τα ποσοστά συμμετοχής είναι μικρά, παρά τις απέλπιδες προσπάθειες κυβέρνησης και ΜΜΕ να πείσουν τον κόσμο.

Το Υπουργείο Υγείας θέλει να πείσει όσο γίνεται περισσότερους πολίτες να «σπεύσουν» άμεσα στα εμβολιαστικά κέντρα προκειμένου να χτιστεί το συντομότερο δυνατό το πολυπόθητο «τείχος» ανοσίας προκειμένου να προλάβει ένα νέο κύμα της πανδημίας το φθινόπωρο, όπως προβλέπουν, ως άλλοι… μετεωρολόγοι οι λοιμωξιολόγοι.

Για το λόγο αυτό αυξάνει ακόμη περισσότερο τον αριθμό των εμβολιαστικών κέντρων και προσπαθεί μέσω διαφημίσεων και μηνυμάτων στα μέσα ενημέρωσης να πείσει όσους διστάζουν μέχρι και σήμερα να κάνουν το εμβόλιο, αλλά και να παρακινήσει τους νέους των οποίων η πληθυσμιακή ομάδα μόλις άνοιξε.

Παράλληλα, όπως όλα δείχνουν, η κυβέρνηση δεν είναι διατεθειμένη να φέρει εντός των επομένων ημερών τα προνόμια των εμβολιασμένων (όπως π.χ. την ελεύθερη είσοδο σε κλειστούς χώρος, την απαλοιφή προϋποθέσεων για self test ή rapid test για προσέλευση στην εργασία κ.λπ.).

Και όλα αυτά την ώρα, που ο ΕΟΔΥ έδωσε στη δημοσιότητα λάθος στοιχεία για την επιδημιολογική εικόνα της χώρας τις τελευταίες 24 ώρες.

Όπως κάθε απόγευμα, έτσι και εχθές ο ΕΟΔΥ έδωσε στην δημοσιότητα τα στοιχεία για το πόσα νέα κρούσματα «γέννησε» ο κορωνοϊός στη χώρα μας, ωστόσο… ήταν καρμπόν με τα χθεσινά!

από europost

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια