Δημογραφικός Αφελληνισμός αντί Εξελληνισμού

Του Κώστα Δημ Χρονόπουλου 
(Αρθρογράφου –Σχολιογράφου)
 
Ενδιαφέρουσα η πρωτοβουλία της Eurobank για το Δημογραφικό μας ζήτημα. Ακούστηκαν θετικές προτάσεις, αλλά και αρνητικές. Το Δημογραφικό είναι το σημαντικότερο θέμα που αντιμετωπίζει, όχι μόνον η Πατρίδα μας, αλλά και πολλές –δυτικές ιδίως –χώρες. Το έχω χαρακτηρίσει ως Πυρηνική Πληθυσμική Βόμβα!  
 
Σταχυολόγησα ορισμένα από εκείνα που προτάθηκαν, όπως:  
 
- Ανάληψη δράσεων σε συνεργασία με Μ.Κ.Ο για στήριξη της οικογένειας. (Σ.Σ επειδή είμαι αλλεργικός σε αμφιλεγόμενες, θολές –κάποτε και υπόπτου προελεύσεως - παρόμοιες οργανώσεις, δεν συμμερίζομαι την άποψη περί συμμετοχής τους. Τις θεωρώ αναποτελεσματικές, αχρείαστες και ασύμβατες πρακτικά, ιδίως όταν πρόκειται για σπουδαία εθνική προσπάθεια).  
 
- Ανάπτυξη δημοσίου διαλόγου για το Δημογραφικό. (Σ.Σ Αν αυτό επισυμβεί τότε –πικρή και μακρά η πείρα προειδοποιεί- πως το πρόβλημα θα μακροημερεύσει).  
 
- Χρηματοδότηση από την Eurobank προς εκπόνηση «Λευκής Βίβλου» για το Δημογραφικό. (Σ.Σ Την λευκότητα την δέχομαι … αισθητικά, ως αντίθεση μάλιστα με την μαυρίλα /το μαύρο χάλι του Δημογραφικού μας).  
 
Πέραν όμως τούτου, δεν βλέπω … ξαστεριά, ξεκαθάρισμα οριστικό του ζητήματος, λόγω και των επικρατουσών ιδεοληψιών, των διεθνιστικών και παγκοσμιοποιητικών επηρειών, καθώς και των επιρροών της νεόφερτης πολυπολιτισμικότητας και του αρρωστημένου αντιρατσισμού.  
 
- Η συμμετοχή κορυφαίων Ελλήνων και ξένων διακεκριμένων επιστημόνων στη διαμόρφωση εθνικής πολιτικής. (Σ.Σ Ουδεμία αντίρρηση. Επιφύλαξη υπάρχει ως προς την υλοποίηση όσων τυχόν θα προταθούν).  
 
- «Η ομαλή ένταξη των Μεταναστών δεν συμβάλλει μόνον στην οικονομική ανάπτυξη, αλλά βοηθά στην τόσο αναγκαία ανανέωση του πληθυσμιακού δυναμικού της χώρας μας». Δήλωση / άποψη της Κυρίας Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας. Δυστυχώς το ίδιο υποστηρίζουν και άλλοι. (Σ.Σ Κατά την εκτίμησή μου, αν τυχόν υιοθετηθεί η πρόταση αυτή , θα αποβεί εθνοβόρος, επειδή θα οδηγήσει σταδιακά σε Αφελληνισμό!.  
 
Απαιτείται μεγίστη προσοχή ώστε να αποφύγουμε την απώλεια:  
 
· Της πληθυσμικής μας ταυτότητας και σύνθεσης, αφού οι επήλυδες πολλαπλασιάζονται ραγδαία, ενώ εμείς υποφέρουμε από υπογεννητικότητα, με αποτέλεσμα σύντομα να γίνουμε μειονότητα-και θρησκευτική – στον τόπο μας (!).  
 
· Της εθνικής μας ταυτότητας. Αύριο οι Έλληνες αυτόχθονες θα προσπαθούν να επιβιώσουν εν μέσω πολυπληθέστερων (γκετοποιημένων σε αρχικό στάδιο), συμπαγών ξένων μεταναστών, λαθρομεταναστών ή, και , εισβολέων. Πλανώνται ή εθελοτυφλούν εκείνοι που αναμένουν την αφομοίωση ή –και – τον Εξελληνισμό τους. Το αντίθετο ακριβώς θα συμβεί:  
 
Ο Αφελληνισμός των Ελλήνων!!!.  
 
Η αντιμετώπιση, διάσωση του Δημογραφικού μέσω τραγικής –και τραγελαφικής – εισαγωγής αλλοδαπών, ασύμβατων μάλιστα θρησκευτικά και πολιτιστικά, είναι ο χειρότερος και ο πλέον επικίνδυνος τρόπος αντιμετώπισης του Δημογραφικού.  
 
Θυμίζει την άθλια, ηλιθιόλουστη πρόταση και πρακτική του περιορισμού του υπερπληθυσμού του πλανήτη Γη μέσω … πολεμικών συγκρούσεων (!).  
 
Ό,τι πιο άτοπο /παράλογο, εγκληματικό , αφελληνιστικό!.  
Δεν (πρέπει να) επιδιώκουμε να αυξηθούμε αντί παντός και να είμαστε κάτι άλλο που δεν θα θυμίζει Ελληνισμό, Ελληνοχριστιανισμό, Ελληνοπρέπεια. Είναι υπέρ αρκετός και υπερπολύτιμος ο σπουδαίος ελληνικός μας πολιτισμός. Θα ήταν έγκλημα (πολιτισμικής) καθοσιώσεως, η αντικατάσταση του με … πολυπολιτισμικού τύπου αχταρμά!.  
 
Όποιοι έχουν αντίρρηση ας έχουν τουλάχιστον και την γενναιότητα να αποδεχτούν και να βοηθήσουν στην διεξαγωγή ενός Δημοψηφίσματος με το ερώτημα: «θέλετε αύξηση του Ελληνικού πληθυσμού μέσω της εισαγωγής αλλοδαπών ή μέσω αύξησης των γεννήσεων Ελληνόπουλων;».  
 
ΥΓ. Προτείνω: Η Eurobank ή άλλος οικονομικός φορέας να αναλάβει την χρηματοδότηση της διεξαγωγής του Δημοψηφίσματος.
Θα είναι μια μεγάλη εθνική προσφορά. Θα διαπιστώσουμε όλοι μας πως αυτό θα αποτελέσει το θεμέλιο οικοδόμησης /αντιμετώπισης ουσιαστικής – με την λήψη των κατάλληλων μέτρων στα οποία έχω κατ’ επανάληψη αναφερθεί – του Δημογραφικού!

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια