Βελβεντό: Ψήφισμα για τη λειτουργία της Τράπεζας Πειραιώς

Την αντίδραση του στην απόφαση της Τράπεζας Πειραιώς, σύμφωνα με την οποία, το τοπικό κατάστημα θα είναι πλέον ανοιχτό δύο εργάσιμες μέρες την εβδομάδα (Πέμπτη και Παρασκευή) αντί για τρείς (Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή), όπως λειτουργούσε εδώ και δύο χρόνια εξέφρασε το δημοτικό συμβούλιο Βελβεντού. 

Στο ψήφισμα που εξέδωσε, το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζει την διαμαρτυρία του στη Διοίκηση της Τράπεζας και διεκδικεί την επαναφορά της πενθήμερης λειτουργίας της. 

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, η πολιτική εφαρμογής των ακραίων ιδιωτικών κριτηρίων σε τέτοιους φορείς που εξυπηρετούν το κοινό δεν μπορεί να υποβαθμίζεται συλλήβδην και μονομερώς, συμβάλλοντας στην περαιτέρω υποβάθμιση της ποιότητας ζωής στην Ελληνική Περιφέρεια. Εξάλλου η ανάληψη της ελάχιστης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης εκ μέρους της Τράπεζας οφείλει να είναι έμπρακτη. Δεν μπορεί να γίνονται όλα υπό το πρίσμα της κερδοφορίας. Και εν πάση περίπτωσή ας κληθεί και η Πολιτεία να ερευνήσει τα δεδομένα για την δήθεν «άγονη γραμμή» που επικαλείται κάθε ιδιωτικός φορέας που θέλει να παρουσιάζεται, ότι υπηρετεί τον πολίτη με τις ευλογίες του κράτους.

www.ertnews.gr

από ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια