Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Το ΣτΕ απέρριψε την προσφυγή υπηρετούντων στην ΕΜΑΚ (....για όσους περίμεναν κάτι διαφορετικό)

Δεν έγινε δεκτή από το τμήμα Αναστολών της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας η αίτηση υπηρετούντων στην ΕΜΑΚ οι οποίοι ζητούσαν να ανασταλεί η διαταγή του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος για υποχρεωτικό εμβολιασμό του προσωπικού του εν λόγω σώματος.
 
Οι ανώτατοι δικαστές έκριναν πως επιτακτικοί λόγοι δημοσίου συμφέροντος, οι οποίοι συνίστανται στην ανάγκη διασφάλισης της αδιάλειπτης και ακώλυτης λειτουργίας των Ειδικών Μονάδων του Πυροσβεστικού Σώματος που είναι επιφορτισμένες με την αντιμετώπιση καταστροφών επιβάλουν τον εμβολιασμό τους. Όπως αναφέρεται δε στην απόφαση: «Η λειτουργία μάλιστα αυτή δεν αρκεί να είναι μόνο συνεχής, αλλά πρέπει, ενόψει του ειδικού και κρίσιμου χαρακτήρα των εν λόγω υπηρεσιών για την αντιμετώπιση καταστροφών, να στηρίζεται στην πλήρη διαθεσιμότητα του υπηρετούντος προσωπικού τους, η οποία είναι δυνατόν να διαταραχθεί σοβαρά σε περίπτωση που τα μέλη του προσβληθούν και νοσήσουν από τον κορωνοϊό covid-19. 
 
Πηγή: ΣΚΑΙ
το είδαμε ΕΔΩ
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Εσκισαν πάλι οι δικαστές του ΣτΕ. Νομίζω ότι η πρώην συναδελφός τους Σακελλαροπούλου πρέπει να είναι περήφανη....
Μετά την στήριξη των αντισυνταγματικών μνημονίων, της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών και πολλών άλλων ανθελληνικών αποφάσεων, τώρα διαπρέπουν και στον νεοταξικό φασισμό!!!!!
Ούτε συντάγματα, ούτε διεθνείς συμφωνίες για την υγεία (Οβιέδο κλπ) ούτε καν το ανθρώπινο δικαίωμα στην ελεύθερη επιλογή τους συγκίνησε....
Η εντολή των νεοταξιτων φασιστών των μυστικών λεσχών και στοών είναι απόλυτη και φυσικά η πλειοψηφία των ανωτάτων δικαστών που είναι μέλη τους δεν μπορεί παρά να υπακούσει....

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια