Ο Μητσοτάκης: Ναι στους "διαφορετικούς" ΛΟΑΤΚΙ, αλλά όχι στους "διαφορετικούς" ανεμβολίαστους (η γνωστή νεοταξική υποκρισία)

Την ώρα που οι υπουργοί της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη ανακοίνωναν τα «προνόμια» σε εμβολιασμένους και έκοβαν την Ελλάδα «στα δύο» ο πρωθυπουργός είχε συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρόεδρο και τα μέλη της Επιτροπής για την Εθνική Στρατηγική Ισότητας των ΛΟΑΤΚΙ+.
 
Ο κ. Μητσοτάκης παρέλαβε το πρωί της Τρίτης την έκθεση της Επιτροπής και ευχαρίστησε τον Πρόεδρό της, Λίνο - Αλέξανδρο Σισιλιάνο, και τα μέλη της.
 
Αυτό που μας προκαλεί όμως εντύπωση είναι τα όσα είπε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της συνάντησης, καθώς υποστήριξε πως στην Ελλάδα του 21ου αιώνα «δεν επιτρέπονται διαχωρισμοί μεταξύ των πολιτών της», προσθέτοντας ότι «ο κοινωνικός αποκλεισμός δεν είναι μόνο αντιδημοκρατικός, πιστεύω ότι είναι και βαθιά αντιπαραγωγικός. Και για αυτό και η χώρα μας ακολουθεί την Ευρώπη, ενώνοντας αρμονικά όλες τις δυνάμεις της, ενσωματώνοντας το διαφορετικό στο κοινό. Αναγνωρίζοντας ίσα δικαιώματα σε όλους, απαιτώντας όμως και από όλους σεβασμό και αλληλεγγύη». (Κάτι για το οποίο δεν διαφωνούμε αλλά...) 
 
Αυτό... την ώρα που απαγορεύει σε μη εμβολιασμένους να συμμετέχουν σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Μάλλον ο πρωθυπουργός ξεχνάει πως και ο ίδιος με δηλώσεις τους έχει διαχωρίσει τους πολίτες σε «ψεκασμένους» (όπως είχε πει σε διάγγελμα του όσους είναι σκεπτικοί απέναντι στον εμβολιασμό) και «εκλεκτούς» πολίτες που πρέπει να επιβραβευθούν γιατί εμβολιάστηκαν (δίνει 150 ευρώ σε νέους που θα κάνουν το εμβόλιο). 
 
από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια