Ποια "αποκατάσταση της δημοκρατίας"; Καλωσορίσατε στο δογματισμό της Ιεράς Εξέτασης του 12ου-17ου αιώνα!


Είναι κάποιοι περίεργοι, ναρκισσιστικοί τύποι, που νομίζουν πώς, ό,τι και να πουν, ο λαουτζίκος οφείλει να τους δοξάζει. Ιδίως αν έχουν στα χέρια τους το δημόσιο ταμείο και μοιράζουν αφειδώς τα χρήματά μας σε γλυφτρόνια και κόλακες, που τους δοξάζουν ολημερίς κι ολονυχτίς, κάτι σαν τον καθρέφτη της κακιάς βασίλισσας στο παραμύθι με τη Χιονάτη. Ένας τέτοιος τύπος είναι προφανώς αυτός που μας έλαχε για πρωθυπουργός, που διάλεξε την επέτειο της επιστροφής του Καραμανλή απ' το Παρίσι για να πετάξει ακόμα ένα σωρό "τούβλα" κι όποιον πάρει ο Χάρος!

Πρώτο "τούβλο" πως "συνεπής πολίτης είναι ο εμβολιασμένος πολίτης"! Αμ' τι μας λες! Ο εμβολιασμένος δεν είναι συνεπής, απλά είναι κάποιος που υπέκυψε στους εκβιασμούς σας! Ή κάποιος που πείστηκε απ' την τρομοκρατία που εξαπολύετε κάθε απόγευμα απ' τα βοθροκάναλα.


Δεύτερο "τούβλο" πως "δεν επιτρέπεται η αμφισβήτηση της επιστήμης"! Πόσες άλλες τέτοιες ανοησίες θ' ακούσουμε; Ακριβώς το ίδιο έλεγε ο σκοταδισμός του μεσαίωνα κι η Ιερά Εξέταση απ' το 12ο μέχρι και το 17ο αιώνα! Κάλλιστα λοιπόν μπορούμε να φανταστούμε τη σύνθεση ενός Ιεροεξεταστικού δικαστηρίου του Μεσαίωνα όπως στην πιο πάνω εικόνα. Αν δεν επιτρεπόταν η αμφισβήτηση της επιστήμης, δεν είχε γίνει ποτέ η Αναγέννηση κι ο Διαφωτισμός, δεν θα υπήρχε ο Βολταίρος, ν' αφήσει ένα σπίτι στο Παρίσι, για το οποίο είναι μάλλον ακαθόριστη η πορεία των μετοχών της εταιρείας που το απέκτησε. Κατά απολύτως καμία σύμπτωση, είναι ακριβώς ο ίδιος σκοταδισμός, που διακατέχει τη νέα "θρησκεία" της κλιματικής απάτης: "δεν επιτρέπεται αμφισβήτηση της επιστήμης".

Τρίτο "τούβλο" και συνάμα ξεδιάντροπο ψέμα το "έχουν αποδείξει την ασφάλεια των εμβολίων", για εμβόλια που ακόμα βρίσκονται υπό μελέτη και δεν έχει καν περάσει το απαραίτητο διάστημα για να φανούν τυχόν μεσοπρόθεσμες ή μακροπρόθεσμες παρενέργειες.

Τέταρτο "τούβλο" και συνάμα νέο ξεδιάντροπο ψέμα το "ο κορωνοϊός χτυπά, πλέον, μόνον τους ανεμβολίαστους". Μια χαρά χτυπάει ...

και τους εμβολιασμένους, διαφορετικά δεν θα υπήρχαν τα κρούσματα που ανακοινώνετε κάθε μέρα κι εσείς και σε πολλές ακόμα χώρες.


Πέμπτο και τελευταίο για σήμερα "τούβλο" το "Άρνηση στο εμβόλιο, συνεπώς, σημαίνει άρνηση στην υγεία και στην πρόοδο των πολιτών". Αντί για οποιαδήποτε απάντηση, αρκεί να δούμε την πιο πάνω εικόνα, που "αλίευσα" στο MeWe.

Με τις ηλιθιότητές τους, για τεχνητή αύξηση των αναφερόμενων κρουσμάτων του ιού προκειμένου να μην τους μείνει το εμπόρευμα (τα εμβόλια) απούλητο, κατάφεραν να ξαναβάλουν την Ελλάδα κόκκινη στο σχετικό χάρτη της Ευρώπης. Ακριβώς στην καρδιά της περιόδου που περιμένουμε μήπως έλθει κάποιος τουρίστας κι αφήσει λίγο συνάλλαγμα. Οι ίδιοι που οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία το 2009, οι ίδιοι μας ξαναχρεοκοπούν. Ώρα να φεύγουν!


Επειδή λοιπόν δεν είμαστε αρνητές του ιού και των εμβολίων, αλλά είμαστε ξεκάθαροι αρνητές του αυταρχισμού και της δικής σας προτεραιότητας, των συμφερόντων των μεγάλων φαρμακευτικών, αυτών που ελέγχονται απ' τη δικαιοσύνη για χρηματισμό πολιτικών, αφιερώνουμε εξαιρετικά το νέο τραγουδάκι, παραφθορά του αρχικού αθάνατου "Πετραδάκι πετραδάκι".

Και μην ξεχνάτε: όσο και να κυνηγά ο κακός Δρακουμέλ τα μικρά, γαλάζια στρουμφάκια, στο τέλος πάντα καταφέρνουν να τον ξεγελούν! Όσο γι' αυτόν που κάνει ακόμα τον πρωθυπουργό, μέχρι να τον ρίξει ο επόμενος Συμπιλίδης, κάποιος απ’ τους δικούς του που έχουν ακόμα το ένστικτο της επιβίωσης, μην τον ξεχάσετε στη συνέχεια: αν έχετε ξεκινημένο κανένα γιαπί, πάρτε τον, θα σας εξασφαλίζει τα τούβλα ...Πηγή: greeklignite.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια