Στα πορθμεία του Άδη (2ο μέρος)

Από αριστερά: Βιτένις Αντριουκάιτις, Ζαν-Κλωντ Γιούνκερ, βασίλισσα Ματθίλδη Βελγίου, και Τέντρος Γκεμπρεγιεσούς στη Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τον Εμβολιασμό, το 2019.
 
συνέχεια από το 1ο μέρος  

Η κρυφή παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τον Εμβολιασμό το 2019

Να ήταν μόνον αυτά… Σχεδόν ένα χρόνο αργότερα, στις 12 Σεπτεμβρίου 2019, πάντα εντελώς συμπτωματικά, διοργανώθηκε στις Βρυξέλλες από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τον Εμβολιασμό.

H επίσημη σελίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την διάσκεψη, επίσης σκοπίμως, δεν είναι μεταφρασμένη στα ελληνικά. Κάθε συνειδητοποιημένος πολίτης ας ζητήσει βοήθεια για τη μετάφρασή της, ώστε να διαπιστώσει ο ίδιος το μέγεθος της εξαπάτησής του.

Η διάσκεψη που έχει αποσιωπηθεί παντελώς και οι πολίτες την αγνοούν, τελούσε υπό την αιγίδα του τότε προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλωντ Γιούγκερ, και του γενικού διευθυντή του ΠΟΥ Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγιεσούς, ενώ στην τελετή έναρξης μίλησε ο τότε Επίτροπος για την Υγεία και την Ασφάλεια των Τροφίμων, Βιτένις Αντριουκάιτις, και η βασίλισσα Ματθίλδη του Βελγίου.

Εδώ επίσης μπορείτε να δείτε πολλές φωτογραφίες από την εν λόγω εκδήλωση.

Ωστόσο, κανένα απολύτως από τα ευρωπαϊκά καθεστωτικά ΜΜΕ δεν την ανέφερε, προφανώς για να μην γίνουν ποτέ επικίνδυνοι συνειρμοί που οδηγούν κάθε νοήμονα άνθρωπο στο συμπέρασμα ότι η πανδημία είχε σχεδιαστεί με κάθε λεπτομέρεια χρόνια πριν την πυροδοτήσουν.

Ανακαλύπτουμε λοιπόν ότι η καλά οργανωμένη αυτή διάσκεψη συγκέντρωσε 400 συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο, που συμπεριλαμβάνουν πολιτικούς ηγέτες, υψηλού επιπέδου εκπροσώπους του ΟΗΕ και άλλων διεθνών οργανισμών, υπουργείων υγείας, κορυφαίους ακαδημαϊκούς, επιστήμονες και επαγγελματίες υγείας, και φυσικά μάνατζερ μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών και ΜΚΟ.

Mάλιστα δε, στην πρώτη ομάδα ομιλητών συμμετείχαν η Μωντ Σακέ, μάνατζερ της δημόσιας πολιτικής της εταιρείας Mozilla (Firefox), ο Τζέισον Χιρς, αντίστοιχα υπεύθυνος δημόσιας πολιτικής του Facebook, ενώ στη δεύτερη ομάδα ομιλητών, συμμετείχε και η Νανέτ Κοσέρο, πρόεδρος της Pfizer του τομέα των εμβολίων για την Ευρώπη, υπεύθυνη για την ανάπτυξη «καινοτόμων» εμβολίων.

Η συμμετοχή ήταν εφικτή μόνο κατόπιν πρόσκλησης. Είναι δυνατόν ο Έλληνας υπουργός υγείας Βασίλης Κικίλιας ή εκπρόσωπός του να μην προσκλήθηκε στη διάσκεψη ή να μην ήταν εν γνώσει των τεκταινομένων;

Ποιο ήταν το θέμα της διάσκεψης; Η ενίσχυση των υφιστάμενων συνεργασιών με διεθνείς φορείς και πρωτοβουλίες όπως ο ΠΟΥ, η Στρατηγική Συμβουλευτική Ομάδα Εμπειρογνωμόνων για την Ανοσοποίηση (SAGE), η Ευρωπαϊκή Τεχνική Συμβουλευτική Ομάδα Εμπειρογνωμόνων για την Ανοσοποίηση (ETAGE), η Παγκόσμια Πρωτοβουλία για την Ασφάλεια στην Υγεία (Global Health Security Initiative), και η Παγκόσμια Ατζέντα για την Ασφάλεια στην Υγεία (Global Health Security Agenda).

Επίσης, με χρηματοδοτικές και ερευνητικές πρωτοβουλίες όπως η GAVI ​(Συμμαχία για τα Εμβόλια και την Ανοσοποίηση), δηλαδή η συμμαχία του Ιδρύματος Μπιλ & Μελίντα Γκέιτς με την Παγκόσμια Τράπεζα και την Unicef, ο CEPI (Συνασπισμός για Καινοτομίες Επιδημιολογικής Ετοιμότητας), η GloPID-R (Παγκόσμια Ερευνητική Συνεργασία για την Ετοιμότητα έναντι των Μολυσματικών Νόσων) και η JPIAMR (Κοινή Πρωτοβουλία Προγραμματισμού για την Αντιμικροβιακή Αντίσταση).

Η διάσκεψη εστίασε ιδιαιτέρως στη διαπίστωση μιας έρευνας του Ευρωβαρόμετρου ότι «το ήμισυ σχεδόν των πολιτών της ΕΕ (48 %) πίστευαν ότι τα εμβόλια μπορούν συχνά να προκαλέσουν σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες, το 38 % θεωρούσαν ότι μπορούν να προκαλέσουν τις παθήσεις από τις οποίες προστατεύουν και το 31 % ήταν πεπεισμένοι ότι μπορούν να αποδυναμώσουν το ανοσοποιητικό σύστημα, τονίζοντας ότι τα στοιχεία αυτά είναι αποτέλεσμα της αυξημένης διασποράς της παραπληροφόρησης σχετικά με τα οφέλη και τους κινδύνους των εμβολίων από τα ψηφιακά μέσα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Αυτό τους απασχολούσε λοιπόν! Η δυσπιστία του κόσμου προς τα εμβόλια εξ αιτίας του ίντερνετ και πώς αυτή έπρεπε να εξαϋλωθεί.

Τι πίεζε τόσο πολύ τους πιστούς υπηρέτες των ιερατείων της εξουσίας να πείσουν το «παραπληροφορημένο» ευρωπαϊκό πόπολο για την ασφάλεια των εμβολίων;

Μα οι επερχόμενοι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί που οι ελίτ ήθελαν να επιβάλλουν στο τέλος, ιδανικά αποσπώντας την συναίνεση των μαζών στην ίδια την άμεση δολοφονία τους και στην καλύτερη περίπτωση, στον αργό τους θάνατο από μακροχρόνιες παρενέργειες.

Όπου δεν έπιπτε ο λόγος, θα έπιπτε η ράβδος / εκβιασμός / στέρηση ελευθεριών, όπως γίνεται σήμερα.

Γιατί άραγε τόση λυσσώδης επιμονή, που ποτέ άλλοτε δεν είχε εμφανιστεί στο παρελθόν για μία ασθένεια που δεν έχει τόσο μεγάλη διάδοση ούτε και θνητότητα;

Διότι αυτά τα εμβόλια δεν είναι παρά ο προθάλαμος του μετασχηματισμού του είδους Homo Sapiens 1.0 σε Homo Sapiens 2.0, το μέσον της αλλαγής του ανθρώπινου γονιδιώματος και της μετατροπής του ανθρώπου σε ένα άλλο υβριδικό είδος που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των επικυρίαρχων.

Διότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός με πειραματικά σκευάσματα που προκαλούν γονιδιακές μεταλλάξεις με άγνωστες συνέπειες, και η στέρηση των ελευθεριών των ανθρώπων, δεν είναι παρά ο προθάλαμος του μετανθρωπισμού και της θανάτωσης του είδους μας, με άλλα λόγια, ο δρόμος για τα πορθμεία του Άδη.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις εκείνης της διάσκεψης που αποσιωπάται, «οι χώρες της ΕΕ ενθαρρύνθηκαν να αναπτύξουν και να εφαρμόσουν εθνικά σχέδια εμβολιασμού και πρωτοβουλίες για τη βελτίωση της εμβολιαστικής κάλυψης, καθώς και να καθιερώσουν συστηματικούς ελέγχους της κατάστασης στον τομέα των εμβολιασμών».

Πόσο τυχαία και συμπτωματικά μπορεί να είναι όλα αυτά; Καθόλου τυχαία και καθόλου συμπτωματικά. 

Pax Americana;

Να ήταν μόνο αυτά… Πόσο τυχαίο και συμπτωματικό μπορεί να είναι το πρόγραμμα της περιβόητης αμερικανικής δεξαμενής σκέψης των νεοαντιδραστικών PNAC (Project for the New American Century) για την επίτευξη της νέας Pax Americana, δηλαδή της κυριαρχίας των ΗΠΑ σε όλον τον κόσμο, με τίτλο Rebuilding America’s Defenses: Strategy, Forces and Ressources for a New Century (Ξαναχτίζοντας τις Άμυνες της Αμερικής: Στρατηγική, Δυνάμεις και Πόροι για έναν Νέο Αιώνα) που δημοσιεύτηκε το 2000, ακριβώς ένα χρόνο πριν την «επίθεση» στους Δίδυμους Πύργους;

Καθόλου τυχαίο και καθόλου συμπτωματικό.

Και τούτο διότι εκείνο το πρόγραμμα δήλωνε με θράσος στον κόσμο ότι «τα προηγμένα βιομηχανικά έθνη πρέπει να αποθαρρυνθούν να αμφισβητήσουν την ηγεσία μας ή ακόμη και να επιδιώξουν έναν μεγαλύτερο περιφερειακό ή παγκόσμιο ρόλο. Η διαδικασία του μετασχηματισμού του κόσμου μας, είναι πιθανό να είναι μακροχρόνια, εάν δεν υπάρξει κάποιο καταστροφικό και καταλυτικό γεγονός, όπως ένα νέο Περλ Χάρμπορ».

Το νέο Περλ Χάρμπορ ήταν βεβαίως η 11η Σεπτεμβρίου 2001, ωστόσο στο πρόγραμμα, μεταξύ των άλλων μεθόδων που προέβλεπε για την κυριαρχία των ΗΠΑ, ήταν και ο στοχευμένος βιολογικός πόλεμος, και πιο συγκεκριμένα, οι γονιδιακές παρεμβάσεις:

«Με την πάροδο του χρόνου, η τέχνη του πολέμου στον αέρα, τη γη και την θάλασσα θα είναι πολύ διαφορετική από ό,τι είναι σήμερα, και η «μάχη» πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί σε νέες διαστάσεις: στο διάστημα, στον κυβερνοχώρο, και ίσως στον κόσμο των μικροβίων. Και οι προηγμένες μορφές βιολογικού πολέμου που μπορούν να «στοχεύσουν» συγκεκριμένους γονότυπους, μπορεί να μετατρέψουν τον βιολογικό πόλεμο από βασίλειο του τρόμου σε ένα πολιτικά χρήσιμο εργαλείο».

Ως εδώ λοιπόν.

Ήρθε η ώρα όσοι συμπολίτες μας δεν έχουν ακόμα αντιληφθεί ότι οι διαρκείς και υποχρεωτικές παρεμβάσεις στο γονιδίωμά μας δεν είναι παρά ένα μέσον επιβολής παγκόσμιας χούντας, να το αντιληφθούν μια για πάντα.

Το ποιος από τους δύο, το βαθύ κράτος των ΗΠΑ ή της Κίνας, βρίσκεται πίσω από την επινόηση της ψευτοπανδημίας και την επίθεση στους λαούς, δεν το ξέρουμε ακόμα, η ουσία είναι όμως ότι βιώνουμε τη μεγαλύτερη και την καλύτερα συντονισμένη συνομωσία όλων των εποχών εις βάρος μας και ότι πρέπει να την ανατρέψουμε πάση θυσία. 

Εθνικές τραγωδίες προ των πυλών

Τούτων δοθέντων, εν όψει παγκόσμιου παρακράτους που θα διοικείται και επίσημα από τους CEO των τεχνολογικών κολοσσών, κάθε χώρα και ιδιαίτερα όσες ήταν δύσπιστες σε σχέση με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο απέναντι στα εμβόλια (δηλαδή στην παγκοσμιοποίηση), όπως η Ελλάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία του Ευρωβαρόμετρου πρέπει να υποστεί αποπληθυσμό και σφαγή όσης εθνικής κυριαρχίας της έχει απομείνει.

Και πράγματι εκείνες που θα υποστούν τη μεγαλύτερη ζημία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι η Ελλάδα και η Κύπρος, άλλωστε οι μόνες που αντιπροσωπεύουν τεράστια αποθέματα ορυκτού πλούτου και η θέση τους έχει ανυπολόγιστη γεωπολιτική αξία στην Ανατολική Μεσόγειο.

Οπότε, είναι εξαιρετικά δύσκολο έως και αδύνατον να αφεθούν να οδηγηθούν σε εξέγερση από αγνούς και συνειδητοποιημένους πατριώτες. Στην περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, το πιθανότερο είναι ότι θα εμποδιστούν με κάθε τρόπο, και ο λαός θα παραπλανηθεί από «λαγούς» που φορούν το πετραχήλι του ελευθερωτή. 

Πώς θα τους αναγνωρίσουμε;

Όσοι εμφανίζονται ως νέοι ηγέτες αλλά δεν προβάλλουν εθνικό λόγο, όσοι δεν καταδικάζουν ποτέ το Ευρωδιευθυντήριο, την παγκόσμια διακυβέρνηση, το ΝΑΤΟ, τον σατανισμό, τον μετανθρωπισμό και τον τεκτονισμό, όσοι είναι υπέρ της αντικατάστασης των γηγενών Ελλήνων από λαθρεποίκους και ισχυρίζονται ότι μόνον ψηφίζοντας το κόμμα τους θα σωθεί η Ελλάδα, είναι λαοπλάνοι που πληρώνονται από τους εχθρούς του ελληνικού έθνους.

Οι «λαγοί» εντοπίζονται επίσης από το γεγονός ότι προηγουμένως είτε ανήκαν σε φιλοκυβερνητικά κόμματα που κατέστρεψαν την χώρα, είτε συμμετείχαν σε κρατικά μορφώματα και ΜΚΟ που κατασπατάλησαν δημόσιο χρήμα, είτε συνεργάζονταν στενά με τις κρατικές υπηρεσίες πληροφοριών, είτε ανήκουν σε τεκτονικές στοές, είτε είχαν ανύπαρκτη πατριωτική πολιτική δράση και κανένα βιογραφικό τους παραδόξως δεν μπορεί να βρεθεί πουθενά, είτε ανήκουν ήδη στις ελίτ και είναι συγγενείς ή φίλοι διεφθαρμένων πολιτικών, ή καταχρεωμένοι αποτυχημένοι επαγγελματίες, είτε τελικά είναι γραφικά ψώνια διψασμένα για αναγνώριση που χειραγωγούνται κατάλληλα από ξένες πρεσβείες.

Απαιτείται λοιπόν σαφής αίσθηση της πραγματικότητας και ψυχραιμία και όχι άλογη χαρά από την επιτυχία των τελευταίων μαζικών διαδηλώσεων στις μεγάλες ελληνικές πόλεις.

Για να μην είναι δε μακρά η αντιπαράθεση που ξεκινά μεταξύ της μερίδας του ελληνικού λαού που δείχνει επιτέλους να εξεγείρεται, και της πολιτικής τάξης που εξυπηρετεί την ολιγαρχία, και προκειμένου αυτή η αντιπαράθεση να μην εκτραπεί σε κάποια μακράν της ισορροπίας κατάσταση, πιθανόν να καταλήξει σε εθνική τραγωδία, ανάλογη με του 1974, αλλά μέσω υπογραφής διμερούς συμφωνίας τύπου Πρεσπών, δίχως καν πολεμικό επεισόδιο, το οποίο αν ποτέ υπάρξει, θα είναι απολύτως σκηνοθετημένο.

Οι επόμενοι μήνες είναι λοιπόν πολύ κρίσιμοι για τον ελληνισμό, και η συμπεριφορά της Τουρκίας στα Κατεχόμενα λίαν επικίνδυνη, οπότε οι κυβερνήσεις της Ελλάδας και της Κύπρου θα εντείνουν στο έπακρο τις επιθέσεις τους προς τους πολίτες.

Όσο οι δύο λαοί απασχολούνται καθημερινά με περιορισμούς που τους κάνουν τη ζωή αβίωτη, όσο ασχολούνται με πράσινα ψηφιακά πιστοποιητικά εμβολιασμού και άλλα πράσινα άλογα προκειμένου να πάνε …διακοπές, οι δύο χώρες παραδίδονται υπογείως στους αρχαιόθεν και παλαιόθεν ορκισμένους εχθρούς τους.

Τα ΚΥΤ της Ελλάδας αδειάζουν, αλλά οι λαθρέποικοι αντικαταστάτες μας εγκαθίστανται με τους δικούς μας φόρους σε διαμερίσματα μέσα στον αστικό ιστό, και το παγκόσμιο σύνταγμα που θέλουν να επιβάλλουν τα πλούσια γηραλέα ραμολιμέντα, δηλαδή οι 17 στόχοι και οι δεκάδες επιμέρους δράσεις της Ατζέντας 2030 για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη του ΟΗΕ, περνούν κάθε μέρα στην εθνική μας νομοθεσία κάτω από τη γενική αδιαφορία και από την αδυναμία ελέγχου μιας τόσο κολοσσιαίας επίθεσης.

Μόνος τρόπος ανάσχεσης της επίθεσης είναι η άρνηση των καταναγκαστικών εμβολιασμών, η μαζική ψύχραιμη αντίδραση των Ελλήνων και των Κυπρίων πατριωτών και ο εντοπισμός και η απόρριψη των πάσης φύσεως ψευτοσωτήρων. 

Ο κόσμος μετά

Αν η ωρίμανση των πολιτών δεν είναι μαζική και καταλυτική και αν δεν απαιτηθεί αλλαγή πολιτειακού μοντέλου, τότε είναι καταδικασμένη να αποτύχει.

Σ’ αυτήν την περίπτωση οι συνειδητοποιημένοι Έλληνες πολίτες οφείλουν να προετοιμαστούν για τα χειρότερα (οικονομική εξόντωση και υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, που φυσικά θα τους αρνηθούμε μέχρι τέλους) και μετά από αυτά, για τον κόσμο που θα ακολουθήσει.

Oι αντιτιθέμενοι στην υγειονομική χούντα του ολοκληρωτικού κράτους της κυβέρνησης Μητσοτάκη, στην πραγματικότητα αντιτίθενται στον Homo Sapiens 2.0 και δεν χρειάζονται όλα όσα οι σατανιστικές ελίτ τους έφεραν με τη διαστροφή τους, και αυτά που θέλουν να τους πάρουν πίσω, νομίζοντας ότι έτσι θα διατηρηθούν στην εξουσία.

Η πολιτική τάξη που γλύφει την διεθνή και την ντόπια ολιγαρχία, μπορεί να βάλει εκεί που ορθώς υποθέτετε την δήθεν αντιπροσωπευτική δημοκρατία της, την δήθεν ελευθερία της, τη γαλλική επανάσταση των βαλτών Ιακωβίνων της και τα δήθεν Δικαιώματα του Ανθρώπου, τους παγκόσμιους πολέμους της, το ηλεκτρικό ρεύμα και τα ηλεκτρικά της αυτοκινητάκια, τις ξευτιλισμένες πλέον αεροπορικές πτήσεις της, τα ψευτονοσοκομεία που σκοτώνουν και τα ψευτοσχολεία ΛΟΑΤΚΙ διαπαιδαγώγησης που αποβλακώνουν τους νέους, τα ρυπαρά βιβλία και τις σκουπιδομουσικές εκδηλώσεις των «λαγών» της, τις στρατιές των πληρωμένων δημοσιογράφων και τα βορβορώδη ΜΜΕ της, τους ηλεκτρονικούς της υπολογιστές, τα λειτουργικά τους συστήματα και τα λογισμικά που αλλάζουν κάθε δυό μήνες, τα ηλίθια κινητά της τηλέφωνα που μας ρουφιανεύουν κάθε στιγμή, και, εν τέλει, το χασομέρικο διαδίκτυό της μαζί με όλα τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Υπάρχει καλή και αυθεντική ζωή και χωρίς αυτά, όπως υπήρχε και πριν.

Από δω και πέρα για να παραμείνουμε πνευματικά ζωντανοί θα χρειαστεί να ζήσουμε χωρίς όλα εκείνα τα οποία μας είχαν πείσει ότι μας είναι απαραίτητα.

Θέλουν εκατό χρόνια δουλείας, βάζοντάς μας να βλέπουμε και να διαβάζουμε τα αποβλακωτικά τους ΜΜΕ και Netflix μέχρι θανάτου; Δεν θα τα έχουν ποτέ κυνηγώντας μας διαρκώς με μια σύριγγα στο χέρι.

Θα τη βάλουν εκεί που ορθώς υποθέτετε.

Όποιος ζει έντονα τη ζωή του, πεθαίνει ζωντανός. Όποιος ζει μέσα στον φόβο, μια πνευματικά νεκρή ζωή βυθισμένος στις 17 εντολές για «υγεία – ασφάλεια – ευημερία» των νεκροζώντανων, όπως τις εννοεί η Ατζέντα 2030 του ΟΗΕ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, έχει ήδη πεθάνει.

πηγή
από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια