Πτολεμαΐδα: Ενθουσιώδης υποδοχή για τον παγκόσμιο πρωταθλητή Χρήστο Καλαιτζόπουλο και τον αδελφό του Πάρη

Ούτε η πανδημία, ούτε οι δύσκολες συνθήκες της καραντίνας στάθηκαν εμπόδιο στον αγώνα του Χρήστου Καλαϊτζόπουλου , ο οποίος, στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης Ανδρών- Γυναικών που διεξήχθη στο Τόμσκ της Ρωσίας, κατέκτησε την 1η θέση στα 200 μέτρα διπλά πέδιλα και την 2η στα 400 μέτρα διπλά πέδιλα.  Ο αδελφός του, Πάρης ήρθε 7ος στα 200 μέτρα διπλά πέδιλα και 5ος στα 400 μέτρα διπλά  πέδιλα. Τους δίδυμους Αθλητές υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό όλοι όσοι βρέθηκαν, το απόγευμα της Κυριακής 11 Ιουλίου 2021, στο χώρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πτολεμαΐδας επιβραβεύοντας τους για τις σημαντικές επιδόσεις τους, σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Κ Ε Δ Ε.

Σε δηλώσεις τους τόνισαν την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν, έχοντας να αντιμετωπίσουν τους δύο καλύτερους αθλητές από κάθε χώρα, με τον Χρήστο να φέρνει στην Ελλάδα και στην Πτολεμαΐδα άλλο ένα παγκόσμιο μετάλλιο, αυτή τη φορά χρυσό.

Συγκινημένος ο προπονητής τους Γιάννης Δέλιος αναφέρθηκε στις αντίξοες συνθήκες  που λόγω κορονοϊού αντιμετώπισαν, αλλάζοντας, μαζί με τους συνεργάτες του, τον σχεδιασμό των προπονήσεων τους ενώ εκπρόσωποι του Δήμου Εορδαίας που παρέστησαν στην υποδοχή εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τις εξαιρετικές διακρίσεις  των παιδιών. Ο Χρήστος  Καλαϊτζόπουλος προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανοιχτής Θάλασσας , που έχει προγραμματιστεί για τις αρχές Σεπτεμβρίου του 2021 στην Κολομβία.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

www.ertnews.grαπό ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια