Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ

Προμελετημένο έγκλημα στο οποίο ήταν γνωστές οι επιπτώσεις. Αποδεικνύεται μεταξύ άλλων και από το γεγονός της απαίτησης προκαταβολικής ασυλίας.
Ενώ είναι σε φάση έρευνας, χορηγείται στο γενικό πληθυσμό χωρίς προφύλαξη γιά τυχόν ανεπιθύμητες ενέργειες.
 
Γιά να αποφευχθεί η αδυναμία της μη τήρησης της νομοθεσίας γιά φάρμακα πειραματικού σταδίου, ΕΚΒΙΑΣΤΗΚΕ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ η οποία αντισυνταγματικώς, εδόθη!!!
 
Πολιτειακή ανωμαλία; Ενώ έγιναν αποκαλύψεις και δημοσιεύσεις από σπουδαίους ιατρούς αλλά και ερευνητές ακόμα και κατασκευαστές των εμβολίων γιά την προβληματικότητα των συγκεκριμένων εμβολίων, η κυβέρνησης Μητσοτάκη και σύσσωμο το Ελληνικό κοινοβούλιο υιοθετεί την παράνοια της κυβέρνησης να ικανοποιεί τις αναγγελίες “ειδικών” που δίκην παπαγάλων επαναλαμβάνουν το λάθος αφήγημα για την αναγκαιότητα και το ακίνδυνο των συγκεκριμένων εμβολιασμών. Αγνοούνται καθ΄ύλην αρμόδιες φωνές αλλά και η καταγεγραμμένη και επίκαιρη πραγματικότητα σχετικά με τα αποτελέσματα των εμβολιασμών και των παρενεργειών τους έτσι ώστε οι από άγνοια ή δόλο εμβολιαζόμενοι πολίτες να έρχονται αντιμέτωποι με την πραγματικότητα και αυτών των θανάτων πέραν των άλλων ανεπιθύμητων παρενεργειών που οδηγούν σε ποικίλες νοσήσεις.  
 
Διαπράττεται εσκεμμένη δολοφονία πολιτών, αφού οι πολιτικοί “κριτές” αρνούνται να συμπεριλάβουν στην πολιτική τους τις πάμπολλες και σημαντικότατες επιστημονικές ανακοινώσεις ΕΙΔΙΚΩΝ που καταγγέλλουν την επικινδυνότητα των συγκεκριμένων εμβολίων και ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ ΘΑΝΑΤΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, των συσχετισμό των οποίων διορισμένοι επί τούτω “ειδικοί” αρνούνται αντιεπιστημονικά.
 
Εγκαλώ κάθε συνυπεύθυνο πολιτικό ή υγειονομικό πρόσωπο ανέχεται, καλύπτει, υποθάλπει ή συσκοτίζει τα σχετικά με την επικινδυνότητα και τους θανάτους από τον εξαναγκασμό σε πράξη εμβολιασμού γιά τον λεγόμενο ΚΟΡΩΝΑΪΟ!
 
Ζητώ την προστασία του Συντάγματος της χώρας μου, από την Δικαιοσύνη της Πατρίδας μου και την εξέταση πολιτικών ευθυνών γιά τον εκβιασμό και την επίθεση που δέχομαι ως πολίτης, με πρόσχημα τις απαιτήσεις γιά την αντιμετώπιση του “ιού”, όπως τον παρουσιάζει η πολιτική εξουσία της πατρίδας μου.  
 
Η έγκλησή μου ως πολίτη γίνεται με την παράλογη λογική ότι ενώ ο ανεμβολίαστος ΔΕΝ διαθέτει νόσο για να την μεταδόσει, αντίθετα ο εμβολιασμένος μεταδίδει τον “ιό”, όπως και ο έχων την ασθένεια.  
 
Ζητώ την προστασία του Συντάγματος της Χώρας μου αλλά και την εφαρμογή του για όλη την συμπεριφορά του κράτους εναντίον των πολιτών του και προφανώς και εμού, του ιδίου.
 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Μ
 

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια