Ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ - ΝΑ ΑΡΘΕΙ Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΣΥΛΙΑ

Της Λέττας Καλαμαρά
 
Ο Υπουργός Υγείας Β. Κικίλιας που δημόσια ενώπιον του ελληνικού λαού ομολογούσε την αντισυνταγματικότητα του υποχρεωτικού εμβολιασμού χωρίς ντροπή υπογράφει την καταπάτηση του Συντάγματος και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του υγειονομικού προσωπικού επιβάλλοντας υποχρεωτικό εμβολιασμό.
 
Χωρίς καμία αλλαγή του Συντάγματος ο Υπουργός Κικίλιας γίνεται επίορκος και καταστρέφει τις ζωές πολιτών και οικογενειαρχών αν δεν γίνουν πελάτες της Biontech με τον Τούρκο CEO και λοιπών. 
 
Ο ηθικός εξαναγκασμός και η απειλή οικονομικής και βιολογικής εξόντωσης εργαζομένων στην Υγεία αποτελεί μείζον έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και ο Υπουργός που βάζει την υπογραφή του οφείλει να λογοδοτήσει στην παγκόσμια κοινότητα που παρακολουθεί. 
 
Ο Πρωθυπουργός της διαίρεσης των Ελλήνων που παρακολουθεί ως Πόντιος Πιλάτος οφείλει να παραιτηθεί άμεσα ως παράνομος καταπατητής του Συντάγματος και της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας που απαγορεύει διακρίσεις σε πολίτες της Ε.Ε. με βάση την πράξη ή μη του εμβολιασμού τους για τον COVID-19. 
 
5,5 εκατομμύρια Έλληνες στοχοποιούνται από τους εχθρούς της Ελλάδας για την πρόκληση βίας και διαμελισμό της Ελλάδας. 
 
Έλληνες Ενωμένοι, Εκλογές η μόνη υγιής λύση απέναντι στο φασισμό του COVID-19.
 

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια