Δ. Μακεδονία: Περιοδείες ΚΚΕ σε πυροσβεστικές υπηρεσίες και δασαρχεία

Περιοδείες σε πυροσβεστικές υπηρεσίες και δασαρχεία στην Περιφέρεια Δυτικής θα πραγματοποιήσει, στο πλαίσιο της πολιτικής του παρέμβασης, το ΚΚΕ. Την Πέμπτη 22/7/21 στις 10 το πρωί θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης και στις 11.30 στο Δασαρχείο, με επικεφαλής τον Γιάννη Κανάτσιο, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής της Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Την ίδια ημέρα κλιμάκιο του κόμματος, με επικεφαλής τον Νίκο Γεωργακόπουλο, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας, θα επισκεφθεί στις 10 το πρωί την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πτολεμαΐδας και στις 11.30 τη Δασονομία.

Στην Καστοριά Θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη, στις 10 το πρωί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καστοριάς και στις 11.30 στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Άργους Ορεστικού, με επικεφαλής τον Κώστα Χατζηδαμιανό, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας.

Την Παρασκευή 23 /7/21, το πρόγραμμα περιλαμβάνει, στις 10 το πρωί επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Γρεβενών και στις 11:00 στο Δασαρχείο, με επικεφαλής την Παναγιώτα Ντάγκα, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας. Επίσης την Παρασκευή 23 /7/21, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη της Κομματικής Οργάνωσης Βάσης Σερβίων, στις 20:00 τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, στο Δημαρχείο Σερβίων, όπου στέλεχος του ΚΚΕ θα μιλήσει για τις πολιτικές εξελίξεις.

 

www.ertnews.gr

από ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια