Φεστιβάλ Γράμμου στον Δήμο Νεστορίου

Την ανάπτυξη ενός νέου πολιτιστικού μοντέλου, που βασίζεται στην ποιοτική αναβάθμιση και τη χρονική επέκταση των θερινών δράσεων, στοχεύει ο Δήμος Νεστορίου, διοργανώνοντας για πρώτη φορά φέτος, το Φεστιβάλ Γράμμου.

Το φεστιβάλ περιλαμβάνει πολυθεματικές εκδηλώσεις από όλο το φάσμα των τεχνών, για όλες τις ηλικίες με χαρακτήρα ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό, ενώ η διασπορά των εκδηλώσεων σε όσο το δυνατόν περισσότερους χώρους, στοχεύει στην ανάδειξη μνημείων, χωριών και τόπων.

“Στόχος του Δήμου η πολύπλευρη ανάπτυξη, η μελλοντική δημιουργία θέσεων εργασίας, η τουριστική προβολή όλης της περιοχής του Γράμμου και κατ’ επέκταση η αύξηση της επισκεψιμότητας” δήλωσε ο Δήμαρχος Νεστορίου Χρήστος Γκοσλιόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε και στο River Party, τη διάσημη γιορτή της περιοχής που δεν πραγματοποιήθηκε λόγω πανδημίας, τα δυο τελευταία χρόνια.

“Το River Party θα συνεχίσει απρόσκοπτα τη λειτουργία του και ως αυτόνομη διοργάνωση με τη συναυλιακή του εβδομάδα. Όχι μόνο δεν καταργείται ως επωνυμία και ως θεσμός, όχι μόνο δεν υποβαθμίζεται αλλά ισχυροποιείται και θα αποτελεί από τη νέα χρονιά, την κεντρομόλο δύναμη γύρω από την οποία θα περιστρέφονται συμπληρωματικά όλες οι υπόλοιπες δράσεις του Φεστιβάλ Γράμμου” δήλωσε ο κ. Γκοσλιόπουλος.

Δείτε το πρόγραμμα:

www.ertnews.grαπό ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια