Ο ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΚΤΑΤΩΡ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Της Λέττας Καλαμαρά
 
Για το καλό μας, ο Πρωθυπουργός των Εμβολιασμένων Ελλήνων Κυριάκος Μητσοτάκης έχει μετατραπεί σε έναν υγειονομικό δικτάτορα που βρίσκεται λίγο πριν από το παραλήρημα να διώκει ανηλεώς κάθε ανεμβολίαστο Έλληνα πολίτη ως εχθρό του Κράτους.
 
Οι δικτατορίες στον 20ό αιώνα επιβάλλονταν για ιδεολογικούς λόγους και το φόβο του κουμμουνισμού. Στον 21ο αιώνα φαίνεται ότι θα επιβάλλονται για ιατρικούς λόγους. Με ωμό και μεροληπτικό τρόπο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι διορισμένοι χωρίς ψήφο εξουσιαστές "Πραιτωριανοί" του, Γεραπετρίτης, Σκέρτσος, Πέτσας και Πελώνη ολημερίς λοιδωρούν και στοχοποιούν ως κοινωνικά μιάσματα τους Έλληνες πολίτες που επέλεξαν το συνταγματικό δικαίωμά τους να μην εμβολιάζονται με πειραματικά παρασκευάσματα εταιρειών που θησαυρίζουν ανεύθυνα. 
 
Γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι ανεύθυνοι τηλεαστέρες ειδικοί του δεν ζητούν ευθύνες για τις παρενέργειες και θανάτους από τις εταιρείες των εμβολίων, κανείς δεν μας απαντά.  
 
Γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι ανεύθυνοι τηλεαστέρες ειδικοί του δεν μας ενημερώνουν ότι τα θύματα πλέον του COVID-19 είναι υπερήλικες με υποκείμενα νοσήματα σχεδόν αποκλειστικά και γιατί δεν παίρνει μέτρα ειδικά και στοχευμένα για εκείνους, κανείς δεν μας απαντά.  
 
Γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι ανεύθυνοι τηλεαστέρες ειδικοί του εισηγούνται μέτρα που διαλύουν την οικονομία, τον τουρισμό και τεμαχίζουν την Ελλάδα και τους Έλληνες, κανείς δεν μας απαντά.  
 
Γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι ανεύθυνοι τηλεαστέρες ειδικοί του δεν μας εξηγούν πώς το απελευθερωμένο από τη γερμανική κατοχή της Ε.Ε. Ηνωμένο Βασίλειο αδιαφορεί πλέον για μάσκες και μέτρα εγκλεισμού και καταναγκασμού στους υπηκόους του, κανείς δεν μας απαντά. 
 
Γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι ανεύθυνοι τηλεαστέρες ειδικοί του με αφορμή τη μετάλλαξη Δέλτα σήμερα, τη μετάλλαξη Λάμδα αύριο και τη μετάλλαξη Ωμέγα μεθαύριο επιβάλλουν διώξεις κατά όσων δεν έχουν εμβολιαστεί και σκεπάζουν τον ήλιο της Ελλάδας κάτω από μία υγειονομική δικτατορία ανελευθερίας, αυταρχισμού, απουσίας πειθούς, κανείς δεν μας απαντά. 
 
Γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι ανεύθυνοι τηλεαστέρες ειδικοί του προτρέπουν ανήλικα παιδιά να εμβολιαστούν με πειραματικά εμβόλια και χωρίς να γνωρίζουν τις παρενέργειές τους, κανείς δεν μας απαντά. 
 
Κανείς δεν απαντά σε αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα γιατί απλά αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να επιβάλλουν μία υγειονομική δικτατορία ελέγχου ανθρώπων, κοινωνίας και πολιτεύματος στην οποία οι ίδιοι θα είναι αυτοί που θα εξουσιάζουν τις ζωές μας χωρίς την ψήφο μας. 
 
Αν, κύριε Μητσοτάκη, πιστεύετε ότι έχετε δίκιο για τα βάρβαρα μέτρα και τις διώξεις που επιβάλλετε μοναδικά σε πολιτισμένο Κράτος της Ευρώπης πηγαίνετε στην κάλπη της δημοκρατίας να δείτε το αντίτιμο της αλλοπρόσαλλης, εθνικά ζημιογόνας και εκδικητικής πολιτικής σας εις βάρος Ελλήνων πολιτών τους οποίους θεωρείται εχθρούς του Κράτους. 
 
Αλλιώς σταματήστε να είστε πιόνι του Βαθέως Κράτους της Γερμανίας και της παγκόσμιας ελίτ που μισεί την ελευθερία και τη ζωή των αυτοδημιούργητων ανθρώπων. Ενδιαφερθείτε επιτέλους για την Ελλάδα, για την τραγική θέση της σε όλες τις λίστες, για τη μετατροπή της σε ένα Κράτος παρία με μία κάστα μαφίας που καλοπερνά και εκατομμύρια απελπισμένων φτωχοποιημένων νέων και πολιτών. 
 
Το πείραμά σας μετατροπής της Ελλάδας, της αρχαίας κοιτίδας της δημοκρατίας σε σύγχρονη αυταρχική δημοκρατία, ως μοντέλο διακυβέρνησης των ανθρώπων του 21ου αιώνα υπό το πρίσμα της υγειονομικής τρομοκρατίας απέτυχε οικτρά. 
 
Μην το συνεχίζετε σε καθημερινή βάση, θα το μετανιώσετε όταν κληθείτε από την ιστορία να απολογηθείτε για αυτό.
 

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια