Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας στη λίμνη της Καστοριάς (εικόνες)

Περισσότεροι από 500 αθλητές από 28 σωματεία της χώρας, συμμετέχουν στο 87ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που διεξάγεται στη λίμνη της Καστοριάς από τις 14 έως τις 18 Ιουλίου. Η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία, οι οικοδεσπότες Ναυτικοί Όμιλοι Καστοριάς και Μαυροχωρίου, η Περιφερειακή Ενότητα και ο Δήμος Καστοριάς, συνεργάζονται προκειμένου αθλητές, προπονητές και επισκέπτες να μείνουν απόλυτα ευχαριστημένοι από τη φιλοξενία.

Οι αγώνες, όπως και το 2020, θα γίνουν συγκεντρωτικά σε μια φάση, λόγω των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού που είναι σε ισχύ. Για τις κατηγορίες “Ανδρών-Γυναικών, Κάτω των 23” και “Εφήβων-Νεανίδων”, είναι η πρώτη φορά μετά το 2004 που το πρωτάθλημα θα γίνει εκτός του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου του Σχοινιά. Μεγαλύτερη αριθμητικά αποστολή ανάμεσα στα σωματεία που θα αγωνιστούν, είναι του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων με 53 αθλητές κι αθλήτριες και 33 πληρώματα  και ακολουθούν ο ΝΟ Μαυροχωρίου με 44 αθλητές και 25 πληρώματα και ο ΝΟ Θεσσαλονίκης με 41 αθλητές και 32 πληρώματα.

Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν οι παγκόσμιοι πρωταθλητές του Ρατσίτσε της Τσεχίας, που έφεραν την Ελλάδα στη 4η θέση στο κόσμο στην κατηγορία, με τέσσερα μετάλλια.

Οι τελικοί του 87ου Πανελληνίου πρωταθλήματος Κωπηλασίας στις κατηγορίες Εφήβων-Νεανίδων, Νέων Ανδρών, Ανδρών-Γυναικών και Α-Γ Ελαφρών Βαρών, που θα γίνουν το Σάββατο και την Κυριακή, θα καλυφθούν με απευθείας μετάδοση (livestream) μέσω του καναλιού της Ομοσπονδίας Κωπηλασίας στο Youtube και στο Facebook.

Το πρόγραμμα των αγώνων: 

ΤΕΤΑΡΤΗ 08:00 Προκριματικοί -Επαναληπτικοί Παίδων-Κορασίδων

ΠΕΜΠΤΗ 07:30 Ημιτελικοί-Τελικοί Παίδων-Κορασίδων

11:00 Προκριματικοί Ανδρών-Γυναικών , Α-Γ Ελ Βαρών

17:30 Προκριματικοί Εφήβων-Νεανίδων

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  08:00 Επαναληπτικοί- Ημιτελικοί Εφήβων-Νεανίδων Νέων Α-Γ, Ανδρών- Γυναικών , Α-Γ Ελ Βαρών

ΣΑΒΒΑΤΟ 09:00 Τελικοί Εφήβων-Νεανίδων, Νέων ανδρών-γυναικών

ΚΥΡΙΑΚΗ 08:30 Τελικοί Ανδρών-Γυναικών Α-Γ Ελ Βαρών

www.ertnews.grαπό ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια