Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία: Η ελευθερία μας δεν διαπραγματεύεται - Στα σκουπίδια το Freedom Pass

Τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ εδώ και ενάμιση χρόνο στοχοποιούν συνεχώς την «ανεύθυνη» νεολαία για τη διασπορά του κορωνοϊού. 
 
Απ' ότι φαίνεται τα ποσοστά της κυβέρνησης στη νεολαία συνεχώς πέφτουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, οι επικοινωνιολόγοι του πρωθυπουργού νόμισαν ότι μπορούν να εξαγοράσουν ψήφους με... 150€!
 
Οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών στην Ελλάδα έχουν οδηγήσει σχεδόν 1 εκατομμύριο νέους να φύγουν στο εξωτερικό, η ανεργία στους νέους βρίσκεται σχεδόν στο 50%, ενώ η μαύρη εργασία κι η εκμετάλλευση είναι πλέον καθημερινότητα. 
 
Κι αντί η κυβέρνηση να μας βοηθήσει με αναπτυξιακά προγράμματα, με δωρεάν επιμορφωτικά σεμινάρια, επιχειρηματικές συμφωνίες, μας δίνει «την ελευθερία μας», η οποία αξίζει και μόλις 150€!  
 
Πρέπει να καταλάβουν στην κυβέρνηση ότι οι νέοι έχουν και λογική και διάκριση. Όσοι επιθυμούν να εμβολιαστούν το έκαναν και χωρίς 150αρια, ενώ όσοι δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν δεν πρόκειται να το κάνουν με κανένα επίδομα ή εκβιασμό. Οι ιατρικές πράξεις πραγματοποιούνται μόνο με σωστή ενημέρωση και προσωπική επιθυμία και όχι με εκβιασμούς, ρατσιστικές διακρίσεις και αντιδημοκρατικές πρακτικές. 
 
Η ελευθερία μας δεν διαπραγματεύεται και ούτε ανταλλάσσεται με καρτούλα 150€. Κι ας φανταστούμε την απάντηση του Αρχιστράτηγου της Ελληνικής Επαναστάσεως Θεοδώρου Κολοκοτρώνη, εάν του πρότειναν 150€ freedom pass πριν 200 χρόνια. Την ανάλογη απάντηση λοιπόν δίνουμε κι εμείς σήμερα, οι νέες κι οι νέοι...
 

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια