Netflix: Πώς να ελέγξετε αν έχει συνδεθεί κάποιος στον λογαριασμό σας


Αν θέλετε να δείτε ποιος έχει πρόσβαση στον λογαριασμός σας στο Netflix χρειάζεται να ακολουθήσετε κάποια απλά βήματα.

Ακόμα και αν έχετε δώσει εσείς τους λογαριασμούς σας σε κάποιον, ίσως να χρειαστείτε κάποια στιγμή να έχετε τον έλεγχο της πλατφόρμας σας.

Σύμφωνα με το wifinews ακολουθήστε τις οδηγίες και θα έχετε τη λύση.

Μεταβείτε στο προφίλ σας στο Netflix account σας.

Αρχικά, συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Netflix από τον υπολογιστή σας. Μόλις μπείτε, επιλέξτε το προφίλ σας και θα βρεθείτε στο κύριο μενού του Netflix, όπου θα δείτε το εικονίδιο του προφίλ σας στο πάνω δεξί μέρος της οθόνης. Τοποθετήστε τον δείκτη του ποντικιού πάνω από το εικονίδιο προφίλ και επιλέξτε “Λογαριασμός” από το αναπτυσσόμενο μενού.

Μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις.

Κάντε scroll down στην ενότητα Ρυθμίσεις και κάντε κλικ στο σύνδεσμο «Πρόσφατη δραστηριότητα streaming συσκευής». Εκεί θα δείτε μία λίστα με συσκευές, τοποθεσίες και διευθύνσεις IP που χρησιμοποιήθηκαν πρόσφατα για πρόσβαση στο λογαριασμό σας.

Μάθετε ποιος χρησιμοποιεί το λογαριασμό σας στο Netflix.

Από εδώ, μπορείτε εύκολα να διαπιστώσετε αν κάποιος άλλος, εκτός από εσάς, χρησιμοποιεί το λογαριασμό σας. Για παράδειγμα, υπάρχει ένας τύπος συσκευής που δεν ταιριάζει με αυτήν που χρησιμοποιείτε για να παρακολουθήσετε Netflix; Μία από τις τοποθεσίες ή τις διευθύνσεις IP δεν ταιριάζει με το σπίτι σας ή με οποιοδήποτε άλλο μέρος απ’όπου παρακολουθείτε Netflix; Τότε προφανώς υπάρχει κάποιος άλλος που συνδέεται στο λογαριασμό σας.

Εάν υπάρχουν συσκευές ή τοποθεσίες από τις οποίες δεν αναγνωρίζετε την πρόσβαση στο λογαριασμό σας, θα πρέπει να τις καταργήσετε. Αλλά ακόμα κι αν γνωρίζετε ποιος άλλος έχει πρόσβαση στο λογαριασμό σας και είστε εντάξει με αυτό, μπορεί να έρθει μια στιγμή που δεν θα είστε.

Πώς να σταματήσετε τους χρήστες από το να χρησιμοποιούν το λογαριασμό σας στο Netflix
Τώρα που έχετε διαπιστώσει ποιος παρακολουθεί Netflix χρησιμοποιώντας τα στοιχεία σύνδεσής σας, δείτε πώς μπορείτε να τον απομακρύνετε από το λογαριασμό σας:

Μεταβείτε ξανά στη σελίδα «Λογαριασμός» κάτω από το προφίλ σας. Στις Ρυθμίσεις, κάντε κλικ στην επιλογή «Αποσύνδεση από όλες τις συσκευές». Το Netflix θα σας ρωτήσει αν είστε βέβαιοι ότι θέλετε να το κάνετε αυτό, και στη συνέχεια θα πρέπει να ορίσετε την επιλογή «Αποσύνδεση». Επιστρέψτε στη σελίδα «Λογαριασμός» κι αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασής σας.

Αυτή η διαδικασία απαιτεί να συνδεθείτε ξανά στο λογαριασμό σας και να επανασυνδέσετε τις συσκευές σας. Δυστυχώς, είναι ο μόνος τρόπος να απομακρύνετε τα άτομα που χρησιμοποιούν το λογαριασμό σας.Τέλος, θα πρέπει να έχετε υπόψη ότι αυτά τα βήματα θα καταργήσουν και τυχόν πρόσβαση που παρέχεται σε συσκευές τρίτων, που θα τους εμποδίσουν να συνδεθούν ξανά στο λογαριασμό σας.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

από STERGIOG

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια