Στο ρυθμό της κωπηλασίας η Καστοριά (video)

Σε… κωπηλατικούς ρυθμούς κινείται η πόλη της Καστοριάς, η οποία φιλοξενεί στη λίμνη Ορεστιάδα το 87ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας. 

Με 10 προκριματικές σειρές της κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών και Α-Γ Ελαφρών Βαρών και άλλες 19 για τις κατηγορίες Νέων Ανδρών – Γυναικών και Εφήβων – Νεανίδων, ολοκληρώθηκε η 2η και πιο πυκνή αγωνιστικά μέρα που είχε ξεκινήσει με τους τελικούς της κατηγορίας Παίδων – Κορασίδων.

Στην κατηγορία Παίδων – Κορασίδων, ο μεγάλος θριαμβευτής είναι ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων, με τέσσερα χρυσά κι ένα ασημένιο μετάλλιο.

Με πολύ καλές εμφανίσεις συμμετείχαν στους αγώνες τα πληρώματα των Ναυτικών Ομίλων Καστοριάς (1 ασημένιο και 2 χάλκινα) και Μαυροχωρίου (1 χρυσό και 3 ασημένια).  Στο αγώνισμα επίδειξης (Α.Μ.Ε.Α.) το πλήρωμα του Πάνου Βαγγέλη και Μιχαλόπουλου Άγγελου κατέκτησε την πρώτη θέση, με καταπληκτική εμφάνιση, κερδίζοντας το χειροκρότημα όλων των παριστάμενων.

Οι αγώνες συνεχίζονται την Παρασκευή 16 Ιουλίου με τους επαναληπτικούς και ημιτελικούς της κατηγορίας εφήβων, νεανίδων, καθώς και κάποια αγωνίσματα των μεγαλύτερων ηλικιακών κατηγοριών.

 

www.ertnews.gr


από ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια