Νέα αντινεοταξικά μηνύματα Δημήτρη Γιαννακοπούλου με φόντο τις πυρκαγιές


Άστραψε και βρόντηξε -ως συνήθως- ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΠΑΟ Δημήτρης Γιαννακόπουλος για άλλη μία φορά! 
 
Τα δύο δυνατά του μηνύματα στο λογαριασμό του στο instagram, από τη μία τονώνουν το ηθικό των Ελλήνων πατριωτών και από την άλλη ρίχνουν ισχυρά χαστούκια στην ανευθυνότητα, τον ωχαδερφισμό και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων!
 
Στο ένα του μήνυμα, τονίζει πως όποιος με οποιοδήποτε τρόπο δε βοηθάει το συνάνθρωπό του που στις δύσκολες αυτές ώρες βρίσκεται σε ανάγκη και βάζει τον εαυτό του πάνω από τους άλλους, είναι συνένοχος!  
 
Στο άλλο του μήνυμα, τονίζει την ανάγκη της Ελλάδας να επιστρέψει στις παραδοσιακές αξίες, κάνοντας ένα «restart» διαφορετικό από αυτό που εννοούν οι νεοταξίτες! 
 
Ως ιστολόγιο, συμφωνούμε απόλυτα με το Δημήτρη Γιαννακόπουλο! Οι δηλώσεις του, τσούζουν τους νεοταξίτες και αυτό συνάδει με τη δική μας ρότα. Αυτά που λέει (και φαντάζομαι αυτά που κάνει) έχουν εξοργίσει τη ΝΤΠ. Αυτός είναι ο λόγος που μέσα σε λίγες ώρες προσπάθησαν να του κάψουν τη ΒΙΑΝΕΞ στη Βαρυμπόμπη. Αλλά δεν τους βγήκε. 
 
Και την ώρα που το σπίτι του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα είχε ΙΧ πυροσβεστικό όχημα (και μετά αναρωτιόμαστε που έχουν πάει τα πυροσβεστικά οχήματα), στο Γιαννακόπουλο δεν έστειλαν ούτε υδροφόρα… Ιδίοις μέσοις σβήστηκε η φωτιά όλες τις φορές, δίπλα από τη ΒΙΑΝΕΞ.
 

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια