Φωτογραφικό ρεπορτάζ από την μεγάλη πορεία κατά της υποχρεωτικότητας στην Θεσσαλονίκη μας.

Γράφει ο Γιάννης Κατσέας 
 
Το χθεσινό απόγευμα πιστεύω θα μείνει για πολύ καιρό στην μνήμη των "κυβερνώντων" για ένα λόγο, τέτοιο παλμό και όγκο σε συλλαλητήριο είχαν πολύ καιρό να δουν, άρα αλλήθωρε και λοιπή συμμορία αρχίστε να ζεσταίνετε τις μηχανές από τα ελικόπτερα για να είστε έτοιμοι για απόδραση.
 


Ο κόσμος πλέον μαζικά και χωρίς κανέναν ενδοιασμό το δηλώνει ξεκάθαρα, ΔΕΝ ΜΠΟΛΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.
Ούτε είναι λίγοι αυτοί που πλέον ανοιχτά το δηλώνουν, "μάς εξαπατήσατε με ψεύτικες και φτιαχτές δηλώσεις ειδικών για να μας πείσετε να μπολιαστούμε, το καταφέρατε στις δύο δόσεις αλλά τρίτη ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ γιατί νιώθουμε βαθιά προδομένοι".
 


Αρχικά ο κόσμος στην Θεσσαλονίκη ἐκανε μια μεγαλειώδη πορεία και ξανά περνώντας από τον Λευκό Πύργο κατευθύνθηκε προς την ΕΡΤ 3, εκεί όπου ήταν παρεταγμένες διμοιρίες των ΜΑΤ και από εκεί στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην παραλία της Θεσσαλονίκης.
 


Η "επίσημη" ανακοίνωση της αστυνομίας μιλάει για 13.000 κόσμο συνολικά. Σαφέστατα πρόκειται για ακόμα μια ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ "μέτρηση" αν σκεφτεί κάποιος τα νούμερα που ανακοίνωναν στις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις του κόσμου με τα συλλαλητήρια στο ακανθώδες θέμα της Μακεδονίας μας, που την ΠΡΟΔΩΣΕ σύσσωμο το "συνταγματικό τόξο" του ΚΥΝΟβουλίου.
 


Ενα πανό που κυριάρχησε στην πορεία τα λέει όλα, από εδώ και μόνο φαίνεται η αγανάκτηση του απλού κόσμου που νιώθει πλέον το παιδομάζωμα που έκαναν οι γενοκτόνοι τούρκοι στα παιδιά μας να επαναλαμβάνεται με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των παιδιών μας.
 ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΛΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΟΡΘΟΙ;
 
ΠΟΙΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΟΤΑΝ ΧΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΩΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η "ΘΡΗΣΚΕΙΑ" ΤΟΥΣ;;
 
ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ;;;;

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια