Δήμος Εορδαίας: Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πυρόπληκτους της Βόρειας Εύβοιας

Διευρύνεται η συμμετοχή των φορέων στην Εορδαία που αναλαμβάνουν πρωτοβουλία στήριξης των κατοίκων των πυρόπληκτων περιοχών της Βόρειας Εύβοιας με τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης απευθύνοντας έκκληση στους πολίτες να εκδηλώσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους.

Ο Δήμος Εορδαίας, μέσω του δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης «Εορδαία Εμείς», ξεκινά από σήμερα (10/8/2021) την προσπάθεια συντονισμού συγκέντρωσης αγαθών τα οποία οι πολίτες μπορούν να μεταφέρουν στο ισόγειο του Δημαρχείου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες έως και την Τρίτη 18 Αυγούστου. Σχετικά με τις προσφορές φορέων, Συλλόγων και Επιχειρήσεων της περιοχής, τονίζεται ότι τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα πρέπει να διατηρηθούν σε δικό τους χώρο έως ότου υπάρξει συνεννόηση με την Αρμόδια Αντιδήμαρχο Ρούλα Σεβαστού για τον τρόπο αποστολής τους στους δοκιμαζόμενους από τη φωτιά Δήμους.

Οι ανάγκες που θα πρέπει να καλυφθούν αφορούν σε : Ζωοτροφές για αιγοπρόβατα, βοοειδή, ζώα συντροφιάς, στρώματα, τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη καθαριότητας και πρώτης ανάγκης. Ήδη Πολιτιστικοί Σύλλογοι, τόσο από την πόλη όσο και από τις Κοινότητες, έχουν δημοσιοποιήσει την απόφαση της συλλογής αγαθών, ενώ σε ανάλογες κινήσεις έχουν προβεί ιδιοκτήτες καταστημάτων αναψυχής και άλλων ειδών

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

www.ertnews.gr

από ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια