Γρηγόρης Πετράκος για Τσιτσιπά: «Σύντομα θα ανασκευάσει αναγκαστικά τις δηλώσεις του»

Τα όσα δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για τα εμβόλια έναντι του κορονοϊού, σύμφωνα με τις οποίες ο αθλητής δεν πρόκειται να εμβολιαστεί μέχρι ο εμβολιασμός να καταστεί υποχρεωτικός, σχολίασε με ανάρτησή του ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος. 

«Τώρα που είπε πως δεν "συμμορφώθηκε" ο Τσιτσιπάς σας χάλασε ΝΔούληδες; Θα έπρεπε δηλαδή ένας αθλητής 23 χρόνων, δυνατός σαν ταύρος, με ανοσοποιητικό μπουλντόζας και κίνδυνο από τον κορονοϊό μικρότερο από τον κίνδυνο να τον φάει καρχαρίας… να πάρει το ρίσκο να πάθει θρομβώσεις, σύνδρομα, εγκεφαλικά, εμφράγματα, ανευρύσματα, παραλύσεις κι ένα κάρο άλλες παρενέργειες που έχω δει με τα μάτια μου να παθαίνουν νέοι κάτω των 30!

Κι όλα αυτά γιατί; Για να δώσει το παράδειγμα και στους άλλους; Ποιο παράδειγμα; Να τους πάρει στο λαιμό του εννοείτε… Να περιμένετε βέβαια τώρα πως θα τον κάνουν "ντα" από την κυβέρνηση και την ομοσπονδία, όπως έκαναν και τον σούπερ σταρ Τζοκοβιτς όταν είπε τα ίδια πέρυσι… Και σύντομα θα ανασκευάσει “αναγκαστικά” τις δηλώσεις του. Αυτό το υβρίδιο κομμουνιστικού καπιταλισμού δεν έχει πάτο».

πηγή


από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια