Καστοριά : Ημερίδα υποστήριξης της επιχειρηματικότητας

Ημερίδα υποστήριξης της επιχειρηματικότητας συνδιοργανώνει ο Δήμος Καστοριάς με την Technopolis ICT Business Park την Δευτέρα 30 Αυγούστου στις 18:00 στο ΚΠΕ Καστοριάς.

Η παρουσίαση φιλοδοξεί να ενημερώσει και να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες για τις τρέχουσες εξελίξεις πάνω στη δημιουργία ενός επιχειρηματικού σχεδίου και την χρήση του Business Model Canvas ενός σύγχρονου επιχειρηματικού εργαλείου για υπάρχοντες επιχειρήσεις και start-ups, που χρησιμοποιείται για την γραφική απεικόνιση μιας επιχειρηματικής ιδέας σε βιώσιμη επιχείρηση. Το Business Model Canvas δημιουργήθηκε από τον Alexander Osterwalder ως ένα πρότυπο στρατηγικής διαχείρισης που χρησιμοποιείται για την ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών μοντέλων και την τεκμηρίωση των υφιστάμενων. Προσφέρει ένα οπτικό διάγραμμα με στοιχεία που περιγράφουν την πρόταση αξίας μιας επιχείρησης ή ενός προϊόντος, την υποδομή, τους πελάτες και τα οικονομικά στοιχεία, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να αποτυπώσουν την ιδέα τους σε μια σελίδα.

Ο κύριος στόχος του έργου “Business Clubs” είναι να παρέχει υποστήριξη σε καινοτόμο και έξυπνο επιχειρηματικό πνεύμα στην διασυνοριακή περιοχή, με επίκεντρο τη νεανική και γυναικεία επιχειρηματικότητα.

Εισηγητής ο κ Αναστάσιος Νταμπίζας

Business Development Manager at South East European Research Centre – SEERC

BSc Computer & Management Science

Loughborough University, UK

MA Marketing, Advertising & Public Relations

Sheffield University, UK

H εκδήλωση είναι μέρος του έργου Business Clubs.

www.ertnews.gr

από ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια