Τα όμορφα σκιάχτρα ,όμορφα καίγονται…

Χαίρεται 
 
Ποιος φταίει
Ενώ η καταστροφική μανία της φωτιάς πρωτόγνωρα στην Ελλάδα αλλά και και σε πολυάριθμα σημεία του πλανήτη ολοκλήρου, εξακολουθεί να κατακαίει στο πέρασμα της ότι βρεί.
 
Αναζητούμε υπαίτιους, φταίχτες να βρίσουμε, να κτυπήσουμε, να καταδιωξουμε..
Ενίοτε την πληρώνουν δημοσιογραφικά συνεργεία, πολιτικοί, διάφοροι, όποιοι εμείς νομίζουμε υπαίτιους.
 
Αδυνατώ ως λαός να δώ τα βαθύτερα αίτια των καταστροφών που με βρίσκουν, γιατί δεν έχω ΠΙΣΤΗ στον Θεό, έχασα την “επαφή” και την “θεωρία” του.  
Ο ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ πλέον για μένα, νομίζω ότι είναι είναι ΑΠΩΝ επειδή δεν τον “βλέπω”. ….  
 
Κύριος ὑπερηφάνοις ἀντιτάσσεται ..  
Όταν το μυαλό μου, η σκέψη μου δεν αναρωτιέται ..αλλά αντίθετα κατηγορώ όποιον δω μπροστά μου ..  
Γιατί ο Θεός επιτρέπει συλλογικά αυτές τις καταστροφές σε αυτό το μέγεθος;  
Αλλά και ατομικά γιατί μου συμβαίνουν “κακά”;
 
Όταν ο Θεός δεν αποτελεί για μένα τον κυριότερο λόγο που γίνονται τα πάντα, είτε παραχωρεί, είτε οικονομεί, είτε ευδοκεί, τότε αναζητώ να φορτώσω σε αφορμές τα γεγονότα, δεν μπορώ να δώ την ΑΙΤΙΑ, τότε ἀντιτάσσεται.. δεν μου αποκαλύπτεται ..  
 
ταπεινοῖς δὲ δίδωσι χάριν. 
 
“χάριν “ είναι να βλέπεις τον Θεό, να είσαι στην θεωρία του, να αναζητάς στο κάθε τι την πρόνοια του ,την οικονομία του και τι ΚΑΛΟ θέλει να βγάλει, γιατί μόνο ΚΑΛΟ βγαίνει από τις ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ του ΘΕΟΥ αν δεν αντισταθείς ..  
 
Για να γίνει όμως αυτό, ο Θεός επιτρέπει τα ΚΑΚΑ που ταπεινώνουν τον άνθρωπο και τον κάνουν ΔΕΚΤΗ.   
Να μπορεί να λαμβάνει τις πληροφορίες, τον ΦΩΤΙΣΜΟ από τον ΘΕΟ για το κάθε τι που του συμβαίνει.  
 
Ἀπὸ τῶν πολλῶν μου ἁμαρτιῶν.. 
Μην ψάχνω “ψύλλους στα άχυρα“ αν κάηκε το σπίτι μου, αν κοιτάξω πίσω κάποιον αδίκησα, κάποιες αμαρτίες γραμμάτια πλήρωσα..
 
Εγώ καίω την Ελλάδα …  
Αν κάηκε και καίγεται η Ελλάδα ..εγώ την καίω, λαός και κλήρος .. 
 
πόσες εκτρώσεις έκανα;  
πόσες απάτες, πόσους απέλυσα και το χάρηκα, πόσα σπίτια έκλεισα και πόνο μοίρασα, αδιαφορώντας για τον γείτονα μου που πεινάει..  
 
Πόσες αθώες ψυχές τους πούλησε έρωτα και τις παράτησα μέσα στον πόνο και την θλίψη, να καταλήγουν στον ψυχίατρο ..  
 
Γιατί πήρα την λαμπάδα μου και πήγα να κάνω Ανάσταση στις 9; ..χωρίς καμία αντίσταση με το μόνο που με απασχολούσε μην κρυώσει η μαγειρίτσα ..  
Γιατί φόρεσα την μάσκα στον ναό και δεν υπερασπίστηκα τον Θεό μου, την Παναγία μου και τους Αγίους μου; και διώκω εγώ ο VIP τους κατατρεγμένους, τους ελάχιστους αδελφούς του Κυρίου από το τσιφλίκι μου ..από τον οίκο εμπορίου, όπως τον κατάντησα.
 
Γιατί μπήκα στο ΑΓΙΑΣΜΕΝΟ σπίτι τους με φίμωτρο; ασθενείς και φοβισμένος, ασεβής ..  
Γιατί ΕΓΩ επέλεξα αντίχριστους να με κυβερνάνε και επηρμένα “σκιάχτρα“, όπως η Κυρία Πρόεδρος να με εμπαίζουν και να με οδηγούν σε αντίχριστες ατραπούς..  
Γιατί, για τα τυπωμένα παλιόχαρτα που λέγονται ευρώ ξεπουλήθηκα ..  
 
Τέτοιο όμως και κλήρο αξίζω, ισάξιο μου .. που δεν αντιστάθηκε, αφού ούτε εγώ κουνήθηκα, γιατί να βγάλουν οι παπάδες το φίδι απο την τρύπα, σάμπως θα τους ακολουθήσω αν ξεσηκωθούν ..  
 
Φοβήθηκα ..ΝΕΚΡΟΣ πνευματικά ..  
Μην με κολλήσουν, εκεί που καίγεται ο διάβολος όταν μπει με κανέναν δαιμονισμένο ..δεν μπορεί δευτερόλεπτο ..  
 
Εκεί που δεν τολμά να μπει, κάθεται απ έξω και μακριά καλώντας με να βγω για τσιγάρο και με οποιαδήποτε δικαιολογία να μην μπω.
Εκεί θα μπει ο ιός, εκεί το “κακό” δεν μπαίνει, είναι νοητό πνευματικό κάστρο αλλά τόσο ανόητος και ασθενής έγινα, δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν νιώθω τίποτα.  
 
Καμαρώστε με …”Πατρίς Θρησκεία, Οικογένεια ” για γραφικότητες θα μιλάμε τώρα;  
Τόσο που καίω την Ελλάδα, με την αποστασία μου, έδωσα το “δικαίωμα” στον σατανά δικαίως να με κάψει ..  να με πλημμυρίσει, να φέρει τους Τούρκους, να με ταρακουνήσει με Ρίχτερ, να με γεμίσει λαθρο, να φτιάξει το ναό του το “τζαμί “του μέσα στα μούτρα μου ..  
 
Να μου βάλει πρόεδρο “προοδευτική” Πατρίς Θρησκεία, Οικογένεια ” για αυτήν είναι γραφικότητες …  
 
Και εγώ περήφανα έκτισα τείχος στον Έβρο για να με σώσει… και τα “σκιάχτρα ” να καμαρώνουν περήφανα με την μάσκα στο πουθενά, μην κολλήσουν τον ιό μπροστά στο τείχος της αισχύνης μου.
 
Κοιτώντας τον καθρέφτη το μόνο που μπορώ να πώ είναι δώρησαί μοι τοῦ ὁράν τά ἐμά πταίσματα…μπας και αλλάξω  
 
Ουαι υποκριταί ..
 Προσωπικά, Αν δεν δώ την αποστασία μου, τις αμαρτίες μου, δεν μετανοήσω, θα υπάρξει και συνέχεια στον όλεθρο.  
 
Αν δεν κατανοήσω ότι πάνω από όλα είναι ο Θεός και τον εξανάγκασα για να με σώσει, να με αφυπνίσει, να εξαπολύσει τις “φιάλες ” και να ξεκινήσει τα “σαλπίσματα “ της Αποκάλυψης.
 
Θα υπάρξει συνέχεια στα “γεγονότα ” να σπάσει η σκληροκαρδία μας, η επιφανειακή αγάπη, το ενδιαφέρον και η συμπάθεια για τον πλησίον είναι επιφανειακή, υποκριτική και ψεύτικη, λόγια λόγια, πράξεις μηδέν ..
 
Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ στο βάθος είμαι αδιάφορος …  
Είναι δεδομένο ότι είμαι “μαρμαρωμένος ” και πέτρα, παριστάνωντας τον φιλάνθρωπο, φιλεύσπλαχνο, αλλά κατα βάθος, δεν μου καίγεται καρφί ..αρκεί να είναι μακριά από μένα.  
 
ὃν γὰρ ἀγαπᾷ Κύριος παιδεύει, μαστιγοῖ δὲ πάντα υἱὸν ὃν παραδέχεται 
 
Όταν θα έρθει εκείνη η “ευλογημένη ” ώρα ο όλεθρος να κτυπήσει και την δική σου πόρτα ,να χαίρεσαι
Γιατί ο Θεός δεν σε ξέχασε, σαν τον πλούσιο Λάζαρο, που πέρασε έναν πλούσια και τρυφηλό βίο επίγειο, αλλά πάνω …  
 
αλλά σου έστειλε την “παιδαγωγία ” του, για να σε μαλακώσει, να σε ισιώσει, να σε ταπεινώσει, γιατί σε ἀγαπᾷ Κύριος και είσαι υἱὸς ὃν παραδέχεται… .αν μαστιγωθείς από δοκιμασίες, τότε είσαι και θα γίνεις μόνο τότε υιός ..  
 
Εμοί εστίν η εκδίκησις, εγώ ανταποδώσω, λέγει ο Κύριος 
 
όσον αφορά τους κοσμικά υπευθύνους για τα βάσανα μας, τους ολέθρους,τα σκάνδαλα ,των πολιτικών, της διοικούσας εκκλησία, κ.α δεν πρέπει να θυμώνουμε, αλλά να κάνουμε υπομονή στα βάσανα, να μας ενδιαφέρει η ΔΙΚΑΙΩΣΗ του Θεού και μην την περιμένουμε από τους ανθρώπους (κάνε το καλό και ριξτο στο γιαλό ..)  
 
όσον αφορά την τιμωρία τους, δεν είναι δικό μας θέμα, να κάνουμε την τιμωρία τους δικό μας θέμα, δεν “δικαιούμαστε ” …ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω.  
 
Ας μην γίνουμε σαν αυτούς και διψάμε για εκδίκηση, με θυμό, μην πάθουμε ότι το χειρότερο  
 
Φοβερόν τό ἐμπεσεῖν εἰς χεῖρας Θεοῦ ζῶντος 
 
Θα βλέπουμε την τιμωρία τους από μακριά, τρομοκρατημένοι κάποια στιγμή .. να καίγονται στην αμετανοησία τους  
Από τον ένα αντίχριστο στον άλλον …  
 
εαν τις υμιν ειπη ιδου ωδε ο χριστος η ωδε μη πιστευσηται .. 
 
και όπως λέει στην Αποκάλυψη για τα έσχατα
Αποκ. 13,10 εἴ τις εἰς αἰχμαλωσίαν ἀπάγει, εἰς αἰχμαλωσίαν ὑπάγει· εἴ τις ἐν μαχαίρᾳ ἀποκτέννει, δεῖ αὐτὸν ἐν μαχαίρᾳ ἀποκτανθῆναι. ὧδέ ἐστιν ἡ καὶ ἡ πίστις τῶν ἁγίων.  
 
Αποκ. 13,10 Οποιος σύρει άλλους εις αιχμαλωσίαν, βαδίζει και ο ίδιος εις αιχμαλωσίαν. Οποιος φονεύσει με μαχαίρι, πρέπει και αυτός σύμφωνα με την δικαιοσύνην του Θεού, με μαχαίρι να φονευθή. (Τα εγκλήματα και τα αδικήματα θα πληρωθούν και θα τιμωρηθούν με το ίδιο μέτρον). Εδώ φαίνεται η υπομονή και η πίστις των Χριστιανών.  
 
“Τράγκες” και “τράκηδες” μακριά ..  
επειδή κυκλοφορούν πολλοί βίντεο διάφοροι ,λάβαρα,”τράγκες,” “τράκηδες” κ.α που υποκινούν επαναστάσεις, οπλίζουν, εξοπλίζονται, παριστάνωντας τους αυτόκλητους σωτήρες προσελκύοντας όμοια τους θύματα.
 
Ο Τράκης ..  
Ειδικά ο “τράκης ” που παριστάνει τον σωτήρα, ας πληρώσει στην ώρα του τους εργαζομένους του.  
Καμία ομοιότητα με τον πατέρα και τον Θείο του ..  
Φίλος που προσλήφθηκε επί ημερών πατέρα και θείου, είδε τι σημαίνει “τράκης “..  
τους πίνει το αίμα και τους απολύει, πέρασε φίλος ολόκληρο καλοκαίρι εργαζόμενος στην ΒΙΑΝΕΞ περιμένοντας την καλοκαιρινή άδεια, αφού τον ξεζούμισαν, άδεια δεν πήρε και τον απέλυσαν.. Σεπτέμβρη μετά από αίτημα για άδεια  
 
Ο Τράγκας είναι σαν την καλαμιά γέρνει όπου φυσάει ο άνεμος …  
Μακριά ..  
Η υποκίνηση οποιασδήποτε βίαιας εξέγερσης και κίνησης, δεν είναι υποκινούμενοι από την Πίστη στον Θεό, δεν είναι κατά Θεόν, αλλά υποκινούμενη από ελατήρια και κίνητρα εγωιστικά, όπως η Γαλλική επανάσταση, να πάει η εξουσία από την μιά αντίχριστη παράταξη στην άλλη ..  
 
Θα έρθει η ώρα που τα “σκιάχτρα” που επέλεξα θα καούν αμετανόητα, για να μην καώ παρέα τους, αλλά και μην βάλω νέα στο κεφάλι μου ..  
 
Δεν είναι δική μου δουλειά και ευθύνη να τους κρίνω ..  
Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να μετανοήσω και να επιστρέψω στον Θεό για να σωθώ ..
 
Καλή φώτιση και αρχή μετανοίας
 
Γ.Μ.
 

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια