Κώστας Γρίβας, Ο άξονας Τουρκίας - Πακιστάν και το εθνικό ζήτημα του μεταναστευτικού (ηχητικό)

 
Για ταπεινωτική αποχώρηση των Αμερικανών από το Αγφανιστάν και για το τέλος του περιβόητου πολέμου ενάντια στην τρομοκρατία έκανε λόγο μιλώντας στον Focus FM 103.6 και στην δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση ο Αναπληρωτής καθηγητής Γεωπολιτικής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων και του ΕΚΠΑ Κωνσταντίνος Γρίβας. «Είναι η κορύφωση μιας σειράς αποτυχιών, λανθασμένων ενεργειών και παρανοϊκών αναγνώσεων της διεθνούς πραγματικότητας από πλευράς ΗΠΑ» είπε χαρακτηριστικά. 
 
Ο καθηγητής τονίζει τον ρόλο που θα επιδιώξουν να παίξουν δυνάμεις όπως η Κίνα και η Ρωσία ενώ παράλληλα μιλάει για την σχέση Πακιστάν και Τουρκίας που πρέπει να απασχολήσει την Ελληνική διπλωματία μιας και σχηματίζεται ένας άξονας που είναι προβληματικός για τα Ελληνικά συμφέροντα “Θα πρέπει οι Έλληνες ιθύνοντες, να αντιληφθούν την πραγματικότητα, θα πρέπει να έχουμε μια ρεαλιστική πολιτική ότι δηλ δεν μπορούμε να ξαναζήσουμε ένα νέο 2015 γιατί θα τεθεί σε κίνδυνο ολόκληρη η Ελλάδα πλέον” τόνισε αναφερόμενος στις τεράστιες ροές Αφγανών που αναμένονται στη χώρα μας.
 
“Αντιμετωπίζουμε όχι απλά ένα κίνδυνο, είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που έχει αντιμετωπίσει ποτέ ο ελληνισμός. Θεωρώ δεδομένο πως όλο αυτό θα το χρησιμοποιήσει εναντίον μας η Τουρκία στο πλαίσιο του υβριδικού πολέμου που συνεχίζει. Η Ελλάδα έχει φτάσει στην κορύφωση των δυνατοτήτων της να δεχτεί ανθρώπους από άλλες χώρες.

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια