Πολυϊατρείο ΙΑΣΙΣ Αργολίδας: «Δε θα απολύσουμε εργαζόμενους που δεν εμβολιάζονται»

«ΤΟ ΙΑΣΙΣ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕΒΟΜΕΝΟ ΤΙΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΕΚΑΣΤΟΥ».
 
Με μια ξεκάθαρη ανακοίνωση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος του Πολυϊατρείου Αργολίδας IASIS, παιδίατρος, Μιχαήλ Μινούσης, δηλώνει κατηγορηματικά πως η επιχείρηση δε θα επιβάλλει υποχρεωτικό εμβολιασμό στους εργαζομένους της σεβόμενη τις ατομικές ελευθερίες και τη Δημοκρατία.
 
Ο πρόεδρος προχωρά και ένα βήμα παραπέρα αναφερόμενος στο ηθικό βάρος που δε θα μπορούσε να σηκώσει αν κάποιος από του εργαζόμενους ερχόταν αντιμέτωπος με βλάβες στην υγεία του ή ακόμα και το ενδεχόμενο θανάτου από τυχόν παρενέργειες του εμβολίου. 
 
Συγκεκριμένα, η ανάρτηση του Προέδρου ΙΑΣΙΣ Πολυϊατρείου Αργολίδας, έχει ως εξής: 
 
ΟΙ ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΙΣΧΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΥΨΟΥΣ 10.000 ΕΥΡΩ. ΤΟ ΙΑΣΙΣ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕΒΟΜΕΝΟ ΤΙΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΕΚΑΣΤΟΥ. 
 
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ "ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΣΤΕΣ" ΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑ:
 
ΕΣΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΤΟ ΙΑΣΙΣ ΜΕ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΗΠΙΑ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ. ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΑΥΤΟΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ Η ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ? 
 
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΠΟΥ ΔΙΕΠΕΙ ΤΟ ΙΑΣΙΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΣΕ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΛΑΒΗ Η ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ. 
 
ΤΕΤΟΙΟ ΗΘΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΙΑΣΙΣ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. 
 
ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ 
ΜΙΧΑΗΛ ΜΙΝΟΥΣΗΣ  
ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ  
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΙΑΣΙΣ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Θερμά συγχαρητήρια στο IASIS και στον κ. Μιχαήλ Μινούση. 

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια