ΝΕΑ ΕΚΘΕΣΗ-ΣΟΚ! «NAI, ο κορονοιός ξέφυγε από το εργαστήριο της Γουχάν...»


Για στοιχεία που επιβεβαιώνουν τη θεωρία περί διαρροής του κορωνοϊού από εργαστήριο στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν, κάνει λόγο έρευνα από το κόμμα των Ρεπουμπλικανών στις ΗΠΑ.  


Σύμφωνα με την έκθεση, τμήμα της οποίας δημοσίευσε η NewYork Post, ο ιός ξέφυγε από το εργαστήριο πριν από τις 12 Σεπτεμβρίου 2019, ενώ οι συντάκτες της μιλούν για τη «μεγαλύτερη συγκάλυψη όλων των εποχών».

Η έκθεση έδειξε ότι «η πλειονότητα των αποδεικτικών στοιχείων επιβεβαιώνει ότι όλοι οι δρόμοι οδηγούν» στο εργαστήριο όπου ερευνούν τις νυχτερίδες, οι οποίες είχαν θεωρηθεί πηγή της πανδημίας, σύμφωνα με τον επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής Μάικλ ΜακΚόλ.

«Πιστεύουμε ότι ο ιός διέρρευσε στα τέλη Αυγούστου ή στις αρχές Σεπτεμβρίου 2019», δήλωσε ο ΜακΚολ, προσθέτοντας πως «όταν συνειδητοποίησαν τι συνέβη, αξιωματούχοι του κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος και επιστήμονες του Ινστιτούτου άρχισαν να καλύπτουν με μανία τη διαρροή και απενεργοποίησαν τη βάση δεδομένων των ιών τους στη μέση της νύχτας, ζητώντας μάλιστα περισσότερα από 1 εκατομμύριο δολάρια για πρόσθετη ασφάλεια».

«Αλλά η συγκάλυψή τους ήταν πολύ αργή – ο ιός εξαπλωνόταν ήδη σε όλη την μεγαλούπολη της Ουχάν», επεσήμανε

Η έκθεση βασίζεται σε«άφθονα στοιχεία», σύμφωνα με τα οποία οι επιστήμονες του εργαστηρίου – με τη βοήθεια Αμερικανών εμπειρογνωμόνων και κρατών της Κίνας και των ΗΠΑ – εργάζονταν για να τροποποιήσουν τους κορωνοϊούς για να μολύνουν τους ανθρώπους και μια τέτοια παραποίηση στοιχείων θα μπορούσε να μείνει κρυφή, αν δεν γινόταν έρευνα.

από press

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια