Η συκοφάντηση των πατριωτών. Ο λόγος για τις 160 σημαίνουσες προσωπικότητες, που αντιμετωπίζουν πλέον μια επιχείρηση δολοφονίας χαρακτήρων επειδή υπέγραψαν ένα κείμενο αρχών, υπέρ πίστεως και πατρίδος!

Νοιάζονται για την Ελλάδα και τους παρουσιάζουν σαν θαυμαστές του Χίτλερ! Αρθρώνουν άποψη διαφορετική από τα παπαγαλίσματα των προπαγανδιστών της παρακμής και τους αποδίδονται όλοι οι μειωτικοί χαρακτηρισμοί που μπορεί να φανταστεί κάποιος.
 
Εκφράζουν θέσεις υπέρ των παραδοσιακών αξιών και συκοφαντούνται με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Δαχτυλοδείχνουν τον αυτονόητο και μέγα εξ Ανατολών κίνδυνο, που είναι η Τουρκία, και τους αποκαλούν περιφρονητικά «τουρκοφάγους» – ενώ το Γένος μας μόλις συμπλήρωσε 200 χρόνια ελεύθερου βίου εντός εθνικού κράτους ακριβώς επειδή υπήρξαν Έλληνες «τουρκοφάγοι» πολεμιστές, που αποφάσισαν να μας ελευθερώσουν από τον τουρκικό ζυγό.
 
Ο λόγος γίνεται για τις 160 σημαίνουσες προσωπικότητες, που αντιμετωπίζουν πλέον μια επιχείρηση δολοφονίας χαρακτήρων επειδή υπέγραψαν ένα κείμενο αρχών, υπέρ πίστεως και πατρίδος! Αυτοί οι 160 είναι άνθρωποι που έχουν υπηρετήσει την Ελλάδα από διάφορες θέσεις: τις Ενοπλες Δυνάμεις, την Ακαδημία, τα ΑΕΙ, τις εκδόσεις, τις τέχνες, τον κόσμο των επιχειρήσεων κ.ά.  
 
Ό,τι ανέδειξε και έσωσε την Ελλάδα από τον θάνατο, τη λήθη, την ατίμωση και την υποταγή εμπνέει αυτούς τους ανθρώπους, που δεν έχουν πάψει ούτε στιγμή να δέχονται τα λεκτικά πυρά διάφορων δικαιωματιστών, επαγγελματιών και μη, που καθώς φαίνεται δεν έχουν συνηθίσει να βλέπουν δημοσιευμένες απόψεις που δεν συμφωνούν με τις δικές τους.  
 
Το μένος εναντίον των προσωπικοτήτων, που, μεταξύ άλλων, τεκμηρίωσαν την αντίθεσή τους με τη θεσμοθέτηση «γάμου» ομοφυλοφίλων, είναι τόσο μεγάλο, ώστε η ιστοσελίδα iefimerida.gr έφτασε σε σημείο να παραλληλίζει τη στάση τους με εκείνη του Αντολφ Αϊχμαν, του θεωρητικού του Ολοκαυτώματος των Εβραίων! Το iefimerida.gr ανέφερε σε σχετικό με το θέμα άρθρο του τη φράση «κοινοτοπία του κακού» – παραπέμποντας ευθέως στον όρο που εισήγαγε στη διεθνή βιβλιογραφία η φιλόσοφος Χάνα Αρεντ, η οποία το 1961 ήταν απεσταλμένη του περιοδικού «New Yorker» στη δίκη του Αϊχμαν, που έγινε στην Ιερουσαλήμ.  
 
Στην Ελλάδα, τελικά, όλοι δικαιούνται να έχουν άποψη, αρκεί να συμφωνεί με εκείνην του κατεστημένου. Αλλιώς, θα κατηγορηθούν από τους δικαιωματιστές ως ναζί…
 
dimokratia,14|09|2021
το είδαμε ΕΔΩ
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Μητσοτάκης και οι λοιποί νεοναζί έχουν ταχθεί αναφανδόν με το μέρος των ΛΟΑΤΚΙ και κατά της παραδοσιακής οικογένειας...
Μάλιστα προσφάτως οι περισσότεροι ευρωβουλευτές της ΝΔ υπερψήφισαν ψήφισμα του Ευρωπ. Κοινοβουλίου υπέρ των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ και της πίεσης προς όλα τα κράτη μέλη να δεχθούν "γάμους", υιοθεσίες και προπαγάνδα υπέρ της ανωμαλίας στα σχολεία!!!!!

Φυσικά κατά την πρόσφατη "παρέλαση" οι διεστραμμένοι βεβήλωσαν και το άγαλμα του Κολοκοτρώνη στην Σταδίου....

Δείτε την λίστα των 160 ΕΔΩ
Παρόλη την δίωξη η λίστα μεγαλώνει ΕΔΩ

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια