Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας: ΟΧΙ στον υποχρεωτικό εμβολιασμό

Ανακοίνωση κατά της υποχρεωτικότητας έβγαλε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Αρ.Πρωτ. 601/2/9
ΛΙΒΑΔΕΙΑ 30/08/2021


Προς: 1) Δ.Α. Βοιωτίας
2) ΜΕΛΗ Ε.Α.Υ.Β.
3) Π.Ο.ΑΣ.Υ.

ΘΕΜΑ : Υποχρεωτικός εμβολιασμός, διενέργεια Rapid Test.
Κατόπιν αναφορών σε τηλεοπτικές εκπομπές καθώς και σε μερίδα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου σχετικά με φημολογούμενο επικείμενο υποχρεωτικό εμβολιασμό των υπηρετούντων στα Σώματα Ασφαλείας, το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας ομοφώνως, ανακοινώνει τα κάτωθι:

1. H Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας τάσσεται ρητά κατά της επιβολής υποχρεωτικού εμβολιασμού στο προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας.

2. Διαφωνούμε με την υποχρέωση πληρωμής αντιτίμου για τη διενέργεια Rapid Test αποκλείοντας από τους συναδέλφους μας τη δυνατότητα διενέργειας αυτών στις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ και τις δομές υγείας. Ζητούμε να συνεχιστεί η εκ των πραγμάτων επιτυχημένη, μέχρι σήμερα διαδικασία ελέγχου με τη δωρεάν διάθεση των Self Test στους Αστυνομικούς από τα φαρμακεία χωρίς περαιτέρω οικονομική τους επιβάρυνση καθόσον μηνιαίως καταβάλλουμε τις προβλεπόμενες ασφαλιστικές εισφορές.

3. Ο εμβολιασμός αποτελεί προσωπική υπόθεση του κάθε συναδέλφου.
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας αντιτίθεται κατηγορηματικά στη διάκριση των συναδέλφων σε εμβολιασμένους και μη και θα συνεχίσει να εκπροσωπεί τα μέλη της με κάθε κόστος, απορρίπτοντας κάθε είδους διχαστικό διαχωρισμό.

Πηγή: MacedoniaNet.gr

 

source https://mandataapoekso.blogspot.com/2021/09/blog-post.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια