Κοζάνη – Α. Πλεύρης: Προβληματισμός για την στασιμότητα στους εμβολιασμούς στην Β. Ελλάδα

Καθυσηχαστικός εμφανίστηκε ο Υπουργός Υγείας Αθανάσιος Πλεύρης, κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στην Κοζάνη, “Δεν έχουμε τίποτα να φοβόσαστε. Μην ανησυχείτε δεν υπάρχουν μέτρα” τόνισε κατά την διάρκεια συνάντησης που πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας παρουσία του Περιφερειάρχη Γιώργου Κασαπίδη, και των Δημάρχων από τις 4 ΠΕ Ενότητες Κοζάνης, Καστοριάς, Γρεβενών κ Φλώρινας. Ο Υπουργός εξεφρασε προβληματισμό για την στασιμότητα που παρατηρείται στο ποσοστό των εμβολιασμών σε περιοχες της Βόρειας Ελλάδας.

Οι Δήμαρχοι επικέντρωσαν τις τοποθετήσεις τους στην ενίσχυση των νοσοκομείων των Κέντρων υγείας και των αγροτικών ιατρείων και ζήτησαν από τον κ. Πλεύρη την στήριξη του Υπουργείου Υγείας.

Τιμητική και αναγκαία χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης την επίσκεψη του Υπουργού σε μια περιοχή, όπως τόνισε που έχει πληγεί από τον κορονοϊό, αλλά τώρα η κατάσταση σε ότι αφορά στην πανδημίαείναι υπό έλεγχο. Τον Υπουργό Υγείας υποδέχτηκαν με συνθήματα εργαζομένοι του Νοσοκομείου που βρίσκονται σε αναστολή λόγω μη εμβολιασμού τους.

www.ertnews.gr

από ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια