Αν μας αγαπούσε η κυβέρνηση και ήθελε το καλό μας θα …

Για τον εμβολιασμό: 
 
α) Σε όσους δεν το κάνουν για λόγους βιοηθικής(χρήση εκτρωμένων εμβρύων, mRNA) θα τους έδιναν την επιλογή να κάνουν “παραδοσιακό” εμβόλιο σαν το Sinopharm, που χρησιμοποιείται στις γειτονικές χώρες Αλβανία και Τουρκία.
 
β) Θα παραδεχόταν και θα ενημέρωνε καθημερινά για την αποτελεσματικότητα, τις παρενέργειες και τους θανάτους από τα εμβόλια, γιατί τα πάντα στον κόσμο έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. 
 
γ) Θα πλήρωνε άμεσα επίδομα-αποζημίωση σε όσους κάτω των 67 (ικανούς για εργασία), έπαθαν ζημιά από τα εμβόλια (μετά από ανεξάρτητη ιατρική έρευνα ή νεκροψία). Αν η ζημιά ήταν από δόλο (στην Ελλάδα ζούμε) τα χρήματα θα έπρεπε να επιστραφούν. Αν ήταν από άλλη αιτία θα μπορούσαν να χαριστούν (κοινωνική πολιτική). Θα επιτάχυνε τα δικαστήρια για την αποζημίωση, από όπου θα γινόταν αφαίρεση του ποσού των επιδομάτων.  
 
δ) θα σταματούσαν να ήταν ρατσιστές και θα έκαναν εμβολιασμό σε παράνομους και νόμιμους μετανάστες  
 
ε) θα απομάκρυνε από τα κέντρα αποφάσεων τους επιστήμονες που έπεφταν συστηματικά σε αντιφάσεις ή αρνούνταν τον διάλογο, ώστε να μας έλεγαν ειλικρινά “αυτοί οι επιστήμονες συμφωνούν σε αυτό αλλά υπάρχουν και επιφυλάξεις από εκείνους γιατί μπορεί να αντιμετωπίσουμε ένα άλλο πρόβλημα για το οποίο μελετάμε λύσεις”.
 
Για όσους δεν ήθελαν να εμβολιαστούν:  
 
α) Θα χρησιμοποιούσε τα 30+ φάρμακα που εδώ και πολλά χρόνια κυκλοφορούν στην αγορά για την αντιμετώπιση διαφόρων ασθενειών και φαίνεται πως μπορούν να αντιμετωπίσουν και τον συγκεκριμένο ιό.
 
β) Θα αγόραζε τα μονοκλωνικά αντισώματα και τα νέα φάρμακα, που χρησιμοποιούν άλλες χώρες (Γερμανία) για να μην καταλήγουν οι ασθενείς στις ΜΕΘ. 
 
Για όλους τους κατοίκους της Ελλάδας:  
 
Θα έδινε την δυνατότητα να ενισχύσουν και να βελτιώσουν την υγεία τους με δωρεάν γενικές εξετάσεις και με λήψη προληπτικών μέτρων, όπως διακοπή καπνίσματος, μείωση φόρων στις βιταμίνες, με το να πληρώνει το ΕΦΚΑ-ΙΚΑ τους διαιτολόγους για να βελτιωθούν οι διατροφικές συνήθειες των Ελλήνων, να μειωθεί η παχυσαρκία.  
 
Το τσιγάρο και η παχυσαρκία είναι οι βασικές αιτίες θανάτων είτε από τον ιό, είτε από το εμβόλιο και επιβαρύνουν την υγεία ότι ασθένεια και να έχεις.  
 
Αν ήθελε η κυβέρνηση, μπορούσε…  
 
Δημήτρης Δ
 

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια