Κοζάνη: Αγώνες σκοποβολής από τον Σκοπευτικό Όμιλο Πανελλήνιας εμβέλειας

Η Δυτική Μακεδονία υποδέχεται 200 αθλητές και 50 άτομα διοίκησης πεδίου για τους Πανελλήνιους αγώνες «Πρακτικής σκοποβολής » οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 4 -5 Σεπτεμβρίου 2021.

Τους αγώνες διοργανώνει ο Σκοπευτικός Όμιλος Κοζάνης στο σκοπευτήριο που βρίσκεται στο παλιό πεδίο βολής στην Νέα Νικόπολη Κοζάνης έχοντας στην κατοχή του ειδική άδεια λειτουργίας από το 2009. Τον Πανελλήνιο αγώνα που βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος συνδράμει η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης. Τα σεμινάρια έχουν ήδη ξεκινήσει από σήμερα (1/9) στον χώρο του Σκοπευτηρίου του Ομίλου ενώ με ενδιαφέρον αναμένονται οι αγώνες του Σαββατοκύριακο που θα ξεκινήσουν και τις δυο μέρες στις 8 το πρωί με την τελετή απονομής μεταλλείων να πραγματοποιείται το απόγευμα της Κυριακής με την ολοκλήρωση των αγώνων.

Τα μέλη και η Διοίκηση δηλώνουν την ικανοποίηση τους για την διοργάνωση και τη συμμετοχή από αθλητές που θα πάρουν μέρος από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, λαμβάνοντας βεβαίως όλα τα μέτρα για την μη διασπορά της πανδημίας.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

www.ertnews.gr

από ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια