«..από τη δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου»Οι ανεμβολίαστοι για τον covid θα αποκλειστούν από τράπεζες, χώρους λατρείας και δημόσιες συναθροίσεις, ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της πολιτείας Edo (μια απο τις 36 πολιτείες της Νιγηρίας).

«..από τη δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου δεν θα επιτρέπεται στους πολίτες να παρευρίσκονται σε ναούς και συναγωγές χωρίς να επιδεικνύουν την κάρτα εμβολιασμού τους στις πύλες εισόδου.
Ομοίως, δεν θα επιτραπεί στους πολίτες να παρευρεθούν σε κέντρα εκδηλώσεων για πάρτι ή δεξιώσεις χωρίς να επιδεικνύουν την κάρτα εμβολιασμού τους στις πύλες εισόδου για αυτές τις περιπτώσεις.
Έχουμε κάνει κατάλληλες ρυθμίσεις με την υπηρεσία ασφαλείας για να αποτρέψουμε οποιονδήποτε που δεν έχει κάρτα εμβολιασμού να έχει πρόσβαση σε οποιαδήποτε από αυτές τις εκδηλώσεις.
Επίσης, δεν θα σας επιτραπεί η πρόσβαση σε τραπεζικές υπηρεσίες στην πολιτεία του Edo από τα μέσα Σεπτεμβρίου αν δεν έχετε εμβολιαστεί.»

- Godwin Obaseki, κυβερνήτης της πολιτείας Edo.


Το βίντεο στο Rumble


Το βίντεο στο OdyseeΆλλη μια πολιτεία της Νιγηρίας, η πολιτεία Ondo σχεδιάζει παρόμοιους περιορισμούς.από oaskhths.blogspot.com/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια