Καταγγελία Δ.Κούβελα: Αφήνουν εκτός συνεδρίων τους επιστήμονες που διαφωνούν με τον υποχρεωτικό μπολιασμό!

Ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ Δημήτρης Κούβελας προχώρησε σε μια ανάρτηση στην οποία αποκάλυψε πως ακυρώθηκε η πρόσκληση του για συνέδριο, στο οποίο τελικά κλήθηκαν τελικά μόνο όσοι γιατροί συμφωνούν με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό!
 
Όσα αναφέρει στην ανάρτηση του
 
«Επειδή πολλοί φίλοι απαξιώνουν τα ΜΚΔ και επιμένουν ότι η επιστημονική επικοινωνία (θεσμικοί επιστημονικοί φορείς και συνέδρια) είναι ο ορθός τρόπος επικοινωνίας, θα δηλώσω από εδώ (το μόνο βήμα έκφρασης που διαθέτω), ότι σε επικοινωνία με τον επιστημονικό φορέα μου, δεν έλαβα ποτέ απάντηση, ενώ παράλληλα, έχω αποκλειστεί ήδη από δύο συνέδρια, όπου θα μπορούσε να γίνει εποικοδομητικός διάλογος.  
 
Στο ένα (φαρμακευτικό), ακυρώθηκε η πρόσκληση, ενώ είχε ήδη ανακοινωθεί και το πρόγραμμα, ενώ στο δεύτερο (ιατρικής), κλήθηκαν μόνο συνάδελφοι που συμφωνούσαν με τον άκριτο, ομαδικό και υποχρεωτικό εμβολιασμό.  
 
Έτσι ποτέ δεν συζητούνται με επιστημονικότητα θέματα όπως: 
 
1. Η υποχρεωτικότητα χρήσης φαρμακευτικών προϊόντων με EUA.  
2. Η ενδελεχής ανάλυση των «όρων», της υπό όρους έγκρισης.  
3. Των απόλυτων ενδείξεων, αντενδείξεων και κυρίως ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ της χρήσης των συγκεκριμένων προιόντων με ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΤΗΤΑ και όχι με συνθήματα στα ΜΜΕ.  
4. Της εκτός ένδειξης χρήσης προϊόντων, με αποδεδειγμένο μηχανισμό δράσης (πχ πρώιμη χρήση, κατ´ οίκον, σε ευπαθείς ομάδες, δεσμευτών IL6 ή JAK).  
5. Τη χρήση φαρμακευτικών προϊόντων νικοτινικών αγωνιστών 
6. Την μη ανάληψη ιατρικής ευθύνης (συνταγή ιατρού για τον καθένα, όπως η νομοθεσία προβλέπει), προκειμένου να προβεί σε εμβολιασμό ο κάθε υποψήφιος 
 
Και άλλα πολλά!  
 
Ελπίζω κάποιος υπεύθυνος να τα διαβάσει επιτέλους, προκειμένου να γίνει κατανοητό ότι δεν υπάρχει πρόθεση για φθηνή αντιπολίτευση, ούτε από ανόητο εγωισμό.  
Είθε!» 
 

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια